Min sundhedspusher: We Do Food

2
419
We Do Food
We Do Food

Jeg er ikke den store take away-spiser. Jeg er simpelthen for doven til at gå ned efter maden. Nej, så hellere bare spise det, der er i køleskabet. Eller sulte. Hmmm..

Men for nogle uger siden besøgte jeg We Do Food i Kødbyen. Jeg bor meget tæt på og har derfor ofte passeret stedet, som dog tit har været lukket. Og det selvom klokken kun har været 19.00.

Det er ændret nu; åbningstiderne er forlænget, og det er jeg glad for. Da jeg sjældent er hjemme før kl. 18.30, er det tidligere ikke lykkedes mig at hente mad derfra, men det kan jeg, og det skal jeg, nu.

We Do Food har det fantastiske koncept, som hedder: Bland-selv-salat. Jeg er stor fan af Bland-selv-konceptet og benytter mig ugentlig af det hos mine to slikpushere på Vesterbrogade (mere om det i et senere indlæg). Men i stedet for at blive loadet op på E-numre og sukker, bliver man hos We Do Food fodre med lækre, friske råvarer.

Der er utallige muligheder for at blande salaten, så den passer til netop dig. Og før du kan nå at råbe: Jeg er jo mand, jeg spiser ikke salat! vil jeg gerne stoppe dig; du kan SAGTENS blive mæt af denne skål af sundhed. Du kan jo bare bede om at få kød i salaten, eksempelvis. Eller spise øko-brød til. Min favorit er glutenfrit brød eller We Do Foods egne choko-rug med tranebær. Men du går da bare efter en almindelig økobolle, hvis du ikke vil blive set med en glutenfri bolle i hænderne og dermed blive stemplet som ægte Vesterbro-hipster-dude. Som jo er håbløst umoderne og efterhånden kun findes på Østerbro, der altid er lidt bagefter resten af byen. (Undskyld, Østerbro, men come on..)

We Do Food har også masser af øko-sodavand, vin og øl – og så har de lækker morgenmad fra kl. 8.00, hvilket jeg altid anbefaler mine udenlandske gæster. En dag vil jeg prøve at starte dagen her. Det er mit ‘inden-2013-er-gået’-forsæt.

Jeg er ovenud begejstret for We Do Food og har kun to små ændringsforslag: Kom mere chokolade i jeres brownie og hold åbent om søndagen, hvor INGEN i nabolaget gider at lave mad. Men det er småting. Jeg knuselsker jer alligevel.

/Louise

PS. Deres betjening er virkelig venlig – god service er så vigtig, så usædvanlig i København og så skøn, når man oplever den. Tak!

foto 1-1 foto 1-2 foto 1-3 foto 1 foto 2-1 foto 2-2 foto 2-3 foto 2 foto 3-1 foto 3-2 foto 3-3  foto 4-1 foto 4-2 foto 4-3

ENGLISH

A few weeks ago I visited We Do Food in the Meatpacking District .

We Do Food has the fantastic concept of ‘mix-it-yourself’ salad. I’m a big fan of the mix-it- yourself concept, especially in the two big candy shops at Vesterbrogade! (more on that in another blog post). But instead of being loaded up on E-numbers and sugar, you are at We Do Food feed with delicious, fresh vegetables.

There are countless opportunities to mix the salad so that it fits your taste. And before you have time to shout: I’m a man, I do not eat salad! I want to stop you, you can easily be satisfied with this big bowl of mixed salat. You can just ask for meat in your salad, for example . Or eat organic bread with it. My favorite is gluten-free bread or We Do Foods own chocolate rye with cranberry.

We Do Food also has plenty of organic soft drinks, wine and beer – and they have delicious breakfast from 8.00 AM, which I always recommend my foreign guests.

I am simply thrilled with We Do Food and I have only two small amendments: Put more chocolate in your brownie and open your salatbar on Sundays as well, where NO one in the neighborhood bother to cook. But it is only small objects. I still love you anyway.

/ Louise

PS . Their service is really friendly – good service is so important , so unusual in Copenhagen and so beautiful when you experience it. Thank you !

2 COMMENTS

  1. […] takeaway fra WeDoFood. Jeg har hørt om det – kun gode ting – og jeg ved, at Louise er begejstret for det, men – SKANDALE – jeg har endnu ikke selv prøvet det! Men i aften skal det […]

Comments are closed.