Fem champagnebrunch i København

0
1033
Restaurant Lola
Findes der noget bedre end at snuppe et glas bobler op ad formiddagen sammen med et storslået måltid, der varer flere timer? Nej vel? Vi har samlet fem brunch i København, som også byder på et glas champagne.

 

Af Louise Taarnhøj

Nimb

Pre Corona var denne brunch en buffet, men i disse nye tider har man heldigvis valgt at lave konceptet om, så man deler de forskellige retter ved bordet. Der serveres lækkerier ad to omgange, og man får naturligvis et glas bobler; blanc de blanc.

Pris: 445 kr.
Åbningstider: Lørdag og søndag kl. 10.00 – 12.30
Adresse: Bernstorffsgade 5, 1577 København
Læs mere her

 

Marchal

Restauranten på D’Angleterre, der er begunstiget med en Michelinstjerne, byder på brunch i verdensklasse*. Det er små portionsanretninger, der er en fryd både for øje og smagsløg, og så er servicen helt i top. Der er lang ventetid på den fantastiske brunch, som også ligger i den dyre ende, men du bliver ikke skuffet, så skynd dig at få booket bord.

*Brunchen åbner først igen efter den 31. august pga. Corona.

Pris: 645 kr.
Åbningstider: Søndag kl. 10-14
Adresse: Kongens Nytorv 34, 1050 København K
Læs mere her

 

Marriott Hotel

Vil du have fornemmelsen af lidt ferie, inden du triller ind på arbejde, så smut forbi Mariott Hotel, som emmer af amerikansk charme. Her får du en all american breakfast buffet, som får dig til at flyve hele vejen til de forenede stater på den anden side af Atlanterhavet.

Pris: 230 kr.
Åbningstider: Hver dag kl. 7-11
Adresse: Kalvebod Brygge 5, 1560 København
Læs mere her

 

Sult i Cinemateket

Dette er en klassiker, som hører til på listen over de bedste brunch i byen. Dog er det nu Meyers, der kører restauranten i Cinemateket, og det er brunchen ikke blevet dårligere af. Tværtimod. Her er alt, hvad hjertet kan begære, kvaliteten er bare lidt dét højere, end du forventer til en brunch.

Pris: 230 kr.
Åbningstider: Lørdag-søndag kl. 9.30-16.00
Adresse: Vognmagergade 8B, 1120 København K
Læs mere her

 

Lola

En atypisk form for brunch, hvor du ikke får ost, pølse, marmelade og pandekager. Til gengæld får du grøntsagsceviche, porcheret æg og gris fra Birthesminde. Og så kan du med fordel tilvælge at drikke et glas naturbobler til det overdådige måltid.

Pris: 295 kr.
Åbningstider: Lørdag og søndag kl. 10-14
Adresse: Christianshavns Voldgade 54, 1424 København K
Læs mere her

 

Restaurant Lola