fredag, august 5, 2022
HomeBydeleFem fabelagtige frokoststeder i København

Fem fabelagtige frokoststeder i København

Er der noget bedre end en god frokost med et lille glas et-eller-andet, så du går mæt og fornøjet derfra, klar til eftermiddagens strabadser? Vi giver dig her fem fabelagtige og forskellige frokoststeder i København – fra smørrebrød til skaldyrsfad.

 

Af Louise Taarnhøj

 

Le Trois Cochons, Værnedamsvej

Her får du franske klassikere i virkelig smukke omgivelser. De serverer et virkelig godt skalddyrsfad, men har også gode salater. Du kan også med fordel kaste dig ud i østers og rørt tatar – måske med en flaske bobler til deling? Så går eftermiddagen lidt mere flydende.

Priser: fra 95 kr. 
Se mere her.

 

Christianshavns Færgecafe, Christianshavn

Er du til klassisk smørrebrød og afslappet stemning? Så skal du besøge Christianshavns Færgecafé. Her får du velsmagende smørrebrød i autentiske og hyggelige omgivelser – og den bedste betjening i byen. I juletiden kan du forkæle dig selv med matrosens julefrokostplatte med blandt andet sild og flæskesteg – mens du hele året rundt kan spise lækre kartoffelmadder, hønsesalat eller fiskefilet.

Priser fra 89 kr.
Se mere her.

 

Selma, Rømersgade

Hos Selma i Rømersgade serveres de bedste smørrebrød i byen – også ifølge kokkene. Her skal du spise frokost, hvis du har tid til at drikke en øl og en snaps til maden. Måltidet indtages tilmed i virkelig smukke omgivelser – det er smørrebrød på Michelin-måden uden at blive alt for dyrt.

Priser fra 110 kr. 
Se mere her. 

 

Apollo, Restaurant på Charlottenborg

I den lille restaurant på Charlottenborg Kunsthal ved Kongens Nytorv ligger et af de bedste frokoststeder i københavn. Her får du mad med gode råvarer i sæson, meget smukke anretninger og god vin til maden. Det er små portioner, så lad være med at tro, at du skal ombord i en buffet – her er der kræset for detaljerne og helhedsoplevelsen, hvilket gør det til lidt af en overskudsagtig oplevelse at spise den smukke og velsmagende mad i den flotte restaurant.

Menuen skifter efter sæson – lige nu kan du eksempelvis få dansk hamachi, surdejstoast eller pocheret æg.

Priser fra 130 kr.
Se mere her.

 

Torvehallerne, Indre By

Der er stadig mange gode spisesteder i Torvehallerne, hvor du kan sidde og spise. Blandt andet Rørt, som er luksuspålægssalater med gode råvarer – og Omegn og Venner, der laver mad med råvarer fra sjællandske gårde. De er blandt andet kendt for deres gedekebab!

Priser varierer efter stande.
Se mere her. 

Billede: Chris Tonnesen

Love Copenhagen
Love Copenhagen
Louise Taarnhøj. Presserådgiver hos Koalition. Stifter og redaktør. Fluffer og ildkugle. Sørger for, at der er indhold på sitet, som du kan lide. Holder derudover meget af smukke ting - mad, musik, vin. Kan ikke leve uden spændende samtaler med interessante mennesker.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste