Fem fabelagtige frokoststeder i København

0
391
billig morgenmad københavn

Er der noget bedre end en god frokost med et lille glas et-eller-andet, så du går mæt og fornøjet derfra, klar til eftermiddagens strabadser? Vi giver dig her fem fabelagtige og forskellige frokoststeder i København – fra smørrebrød til skaldyrsfad.

 

Af Louise Taarnhøj

 

Le Trois Cochons, Værnedamsvej

Her får du franske klassikere i virkelig smukke omgivelser. De serverer et virkelig godt skalddyrsfad, men har også gode salater. Du kan også med fordel kaste dig ud i østers og rørt tatar – måske med en flaske bobler til deling? Så går eftermiddagen lidt mere flydende.

Priser: fra 95 kr. 
Se mere her.

 

Christianshavns Færgecafe, Christianshavn

Er du til klassisk smørrebrød og afslappet stemning? Så skal du besøge Christianshavns Færgecafé. Her får du velsmagende smørrebrød i autentiske og hyggelige omgivelser – og den bedste betjening i byen. I juletiden kan du forkæle dig selv med matrosens julefrokostplatte med blandt andet sild og flæskesteg – mens du hele året rundt kan spise lækre kartoffelmadder, hønsesalat eller fiskefilet.

Priser fra 89 kr.
Se mere her.

 

Selma, Rømersgade

Hos Selma i Rømersgade serveres de bedste smørrebrød i byen – også ifølge kokkene. Her skal du spise frokost, hvis du har tid til at drikke en øl og en snaps til maden. Måltidet indtages tilmed i virkelig smukke omgivelser – det er smørrebrød på Michelin-måden uden at blive alt for dyrt.

Priser fra 110 kr. 
Se mere her. 

 

Apollo, Restaurant på Charlottenborg

I den lille restaurant på Charlottenborg Kunsthal ved Kongens Nytorv ligger et af de bedste frokoststeder i københavn. Her får du mad med gode råvarer i sæson, meget smukke anretninger og god vin til maden. Det er små portioner, så lad være med at tro, at du skal ombord i en buffet – her er der kræset for detaljerne og helhedsoplevelsen, hvilket gør det til lidt af en overskudsagtig oplevelse at spise den smukke og velsmagende mad i den flotte restaurant.

Menuen skifter efter sæson – lige nu kan du eksempelvis få dansk hamachi, surdejstoast eller pocheret æg.

Priser fra 130 kr.
Se mere her.

 

Torvehallerne, Indre By

Der er stadig mange gode spisesteder i Torvehallerne, hvor du kan sidde og spise. Blandt andet Rørt, som er luksuspålægssalater med gode råvarer – og Omegn og Venner, der laver mad med råvarer fra sjællandske gårde. De er blandt andet kendt for deres gedekebab!

Priser varierer efter stande.
Se mere her. 

Billede: Chris Tonnesen