FESTLOKALER TIL LEJE I KBH

0
503

Du skal holde en fest. Du har gæstelisten, du har spillelisten, du har outfittet, og du har drinksne – men hvor skal det holdes? Du gider efterhånden ikke at belemre dine naboer med morgenfester på altanen, og du er også træt af at skulle bruge en uge efterfølgende på at ryde op og gøre rent. Så kan du da bare leje et lokale? Nej, det er for dyrt, siger du. Men det er det bare ikke. Eller det behøver det i hvert fald ikke at være. Du kan bare søge på Københavns Kommunes hjemmeside, de har masser af lokaler til leje. Også hvis du skal holde et møde. Og det er ret nemt.

Sådan lød en samtale for nogle år siden, da min ven ville holde fest. Men lige så snart han havde udtænkt hele festen, faldt han sammen i skuldrene og så nedtrykt ud. For hvis man skal leje at lokale, så er hele budgettet jo brugt. Sprængt, faktisk.

Heldigvis er jeg så heldig at have holdt min 30-års fødselsdag i et ret lækkert lokale på Vesterbro – Onkel Dannys Plads, for at være helt præcis. Det var til at betale – og så var der også råd til fri bar. Og vi skulle ikke ryde op efterfølgende. Det eneste minus var, at min daværende kæreste og jeg slingrede hjem til lejligheden kl. 5 om morgenen – velvidende, at vi skulle tilbage til festlokalet inden kl. 14 (eller var det kl. 11?) og hente barens rester. Men det synes jeg ærlig talt er småting. Lokalet kostede 4.000 kr. at leje for et døgn. Og der var plads til 60 dansende mennesker.

Gå ind på Københavns Kommunes hjemmeside og find dit festlokale, så du ikke skal tage nej-hatten på, inden festen overhovedet er gået i gang. Gør det nu!

/Louise