LOUISE ANBEFALER: CPH:DOX

0
300

I morgen åbner én af mine absolut yndlingsfestivaler, CPH:DOX. 15 dage fyldt med interessante, smukke, voldsomme, sjove, overraskende og seriøse dokumentarfilm fra nogle af verdens bedste instruktører. Jeg har kigget programmet igennem og fundet frem til de film, som jeg allerhelst vil se. Der er mange – og jeg når nok ikke alle sammen, men man har lov at drømme.

Jeg har bladret igennem årets dox-program utallige gange. Og jeg har ikke kunne beslutte mig for, hvilke film jeg skulle booke billetter til. Derfor fik jeg fat i endnu et program og gik i gang med saksen – for at få overblikket over de mange film, som jeg gerne vil anbefale. Dem, som jeg glæder mig mest til at se, er disse:

 1. BERLIN I BREMEN, fredag den 6. kl. 20, Bremen
  Berlin i Bremen
 2. STEVE JOBS: THE MAN IN THE MACHINE, fredag den 6. kl. 16.4o, Bremen
  STEVE JOBS
 3. THE INFINITE HAPPINESS: UDFLUGT TIL 8-TALLET, søndag den 8. kl. 14, 8-tallet
  the infinites happiness
 4. NOMA – MY PERFECT STORM, søndag den 8. kl. 20, Empire
  noma
 5. THIRD EAR PRESENTS: EN AFTEN MED SCOTT CARRIER, mandag den 9. november kl. 20, Planetarium
  third ear
 6. i:D PRESENTS: DOCUMENTARY IN STYLE, torsdag den 12. kl. 19, teltet i Kongens Have
  i-D
 7. FRESH DRESSED PARTY, torsdag den 12., kl. 21.30, Bremen
  fresh dressed party
 8. CPH:DOX FINAL PARTY X VICE, lørdag den 14. kl. 20, Bakken
  FINAL PARTY
 9. DEERHUNTER + ATLAS SOUND + CPH:DOX – AUDIO:VISUALS, torsdag den 19. kl. 20
  deerhunter

Det er allerede et stramt program, og hvis ikke jeg skulle til Beach House koncert fredag den 13., ville jeg tage til dette gyser-arrangement: FREDAY DEN 13.: THE NIFHTMARE! Elsker et godt gys, så hvorfor ikke gå i kirke og se doku-horror, som bliver bakket op af perfomance-gruppen Vinyl Horror & Terror?

Herunder kan du se mine mange udklip med de film, som er værd at lægge mærke til. Tjek hele programmet på CPH:DOX.DK.

Hurra for CPH:DOX – hold op, det bliver en fed festival!

/Louise

FullSizeRender FullSizeRender-1 FullSizeRender-2 FullSizeRender-6 FullSizeRender-5 FullSizeRender-4 FullSizeRender-3