Flødekagefredag hos Meyers Bageri og Deli

0
395
Flødekagefredag hos Meyers Bageri

Vi kan ikke få nok af bagerlækkerier og flødekager. Hvis du troede, at der kun var noget særligt at se frem til januar og februar, når fastelavnsbollerne gør deres indtog, så tro om igen. Meyers har indført det geniale koncept Flødekagefredag, hvilket betyder, at du hver fredag kan se frem til en helt særlig flødekage hos Meyers Bageri og Deli, som skifter hver måned.

 

Af Louise Bro

 

Da hypen omkring fastelavnsboller var på sit højeste i januar og februar, undrede det mig virkelig, at man ikke havde en særlig flødekage til hver måned. Vi kan jo tydeligvis ikke få nok af flødekager. Den tanke har Meyers åbenbart også haft, de har nemlig indført Flødekagefredag i Meyers Bageri og Deli.

Flødekager hver fredag

Den første fredag hver måned sætter de en ny flødekage på menuen, som kun kan fås hver fredag måneden ud. Og det er ikke bare hvilket som helst flødekager. Nej, det er de helt klassiske, som efterhånden er ret svære at få fat i, medmindre du er så heldig, at have en god bager lige om hjørnet.

Der er også gjort lidt ekstra ud af det. Hver fredag bliver der hængt flag med Flødekagefredag op ved Meyers Bagerier og Deli, og så får du kagen serveret i den fineste lille æske. Der er noget helt fint og ganske nostalgisk over det, og det fungerer. Men husk nu, det er kun hver fredag, så hvis du kommer en hvilken som anden dag, så er det ikke de særlige flødekager, du finder i bageriet.

Ny flødekage hver måned året ud

Menuen skifter hver måned. I april er det de klassiske medaljer med hindbærmarmelade, vaniljecreme og flødeskum mellem sprøde smørbagte mørdejsbunde. På toppen er der hindbærglasur, flødeskum, pistacie og rosenblade. Og som en lille bonus er kagerne naturligvis 100% økologiske og lavet i hånden.

Her er oversigten over hvilket flødekager du kan se frem til resten af året.

April
Medalje

Maj
Vandbakkelse

Juni
Lagekagesnitte

Juli
Jordbærtærte

August
Pavlova

September
Kartoffelkage

Oktober
Mariebolle

November og december
Julekager

 

Der er Flødekagefredag hos Meyers Bageri på Nørrebro, Østerbro og Amager, i København K samt hos Meyers Deli på Frederiksberg hver fredag.