Flødekagefredag vender tilbage hos Meyers

0
412

Fredag den 6. maj vender Flødekagefredag tilbage hos Meyers Bageri. Dette skønne koncept startede sidste år, hvor Meyers hyldede alle de bedste og mest klassiske flødekager som Tivolikager, medaljer, gåsebryst og kartoffelkage. Og nu kan du igen hver fredag kan se frem til en helt særlig flødekage, som skifter hver måned hos Meyers Bageri.

 

Af Louise Bro

 

Hypen omkring fastelavnsboller har virkelig sat sig fast, og hvert år undrer det mig, at man ikke har en særlig flødekage til hver måned. Vi kan jo tydeligvis ikke få nok af flødekager. Den tanke fik Meyers også, og derfor startede de Flødekagefredag i Meyers Bageri – og nu vender koncepetet tilbage. Det er ganske simpelt. Hver måned kan du se frem til en ny flødekage, som du kan købe hver fredag (og kun fredag) i Meyers Bagerier på Amager, Østerbro, Nørrebro og Frederiksberg.

Flødekager hver fredag

Den første fredag hver måned sætter de en ny flødekage på menuen, som kun kan fås hver fredag måneden ud. Og det er ikke bare hvilket som helst flødekager. Nej, det er de helt klassiske, som efterhånden er ret svære at få fat i, medmindre du er så heldig at have en god bager lige om hjørnet.

Der er også gjort lidt ekstra ud af det. Hver fredag bliver der hængt flag med Flødekagefredag op ved Meyers Bagerier og Deli, og så får du kagen serveret i den fineste lille æske. Der er noget helt fint og ganske nostalgisk over det, og det fungerer. Men husk nu, det er kun hver fredag, så hvis du kommer en hvilken som anden dag, så er det ikke de særlige flødekager, du finder i bageriet.

Flødekagefredag hos Meyers Bageri

Ny flødekage hver måned året ud

Menuen skifter hver måned. I maj er det klassiske medaljer med hindbærmarmelade, vaniljecreme og flødeskum mellem sprøde smørbagte mørdejsbunde, toppet med hindbærglasur, flødeskum, pistacie og rosenblade. Flødekagerne skifter som sagt hver måned, og her kan du se hvilket flødekager, du kan se frem til resten af året. Og som en lille bonus er kagerne 100% økologiske og lavet i hånden.

Der er Flødekagefredag hos Meyers Bageri på Nørrebro, Østerbro, Amager, og Frederiksberg hver fredag.