Jens Brygmann | Københavnersnuden #414

0
452

Ugens Københavnersnude er Jens Brygmann, som skriver og producerer musik i duoen Into the Blood. Derudover arbejder Jens som pædagogmedhjælper, og så er han familiefar. Han har boet det meste af sit liv i København og er den mellemste bror i den kreative Brygmann-klan. Den 13. maj er han aktuel med single- og videoreleasen “Undressed by the Sound” med sit musikalske projekt – den elektroniske duo Into the Blood. Mød Jens og hans København her.

 

 

LoveCopenhagen: Hvad har du gang i for tiden?
Jens Brygmann: Jeg ser frem til fredag d. 13 maj. Da vores nye single og musikvideo “Undressed by the Sound” kommer på gaden. Det er et pulserende og dansabelt electro-disco track med en robotagtig vokal af vores ven, den 72-årige herboende amerikaner J. Donald deBethizy, også kendt som ‘Don’. Ellers arbejder jeg på at færdiggøre nye tracks til vores duo “Into the Blood” bl.a. en sang, der hedder “Copenhagen Night” som en anden københavner, nemlig Marie Carmen Koppel synger med på. Det bliver sgu’ godt:)

LC: Hvor bor du?
Jens Brygmann: Jeg bor med min kone og 2 børn på Frederiksberg i en dejlig 3-værelses lejlighed på Finsensvej.

LC: Hvor går du tur?
Jens Brygmann: Går vi til højre, går vi enten i den dejlige Lindevangspark eller ned omkring 5. juni Plads. Går vi til venstre, går vi gerne en længere tur i Frederiksberg have eller rundt på Vesterbro.

LC: Hvor drikker du kaffe?
Jens Brygmann: Jeg drikker helst min kaffe derhjemme. Den smager bedst:)

LC: Hvor spiser du?
Jens Brygmann: Min betænksomme kone er god til, i forbindelse med fødselsdage at give mig gavekort til restauranter som gave, og det gør, at vi kommer ud på forskellige spisesteder f.eks Mint by India på Vesterbrogade, Ristorante Da Claudio og Bep Viet begge på Godthåbsvej.

LC: Hvor fester du?
Jens Brygmann: Mest på vores lokale musikbar Bartof Café på Nordre Fasanvej. Det er et super hyggelig sted med gode øl, live musik og rar stemning. Ejeren Joakim har haft stedet en menneskealder, og det er dejligt at mærke, at nogle ting stadig er på den gode gamle måde.

LC: Hvor inspireres du?
Jens Brygmann: I vores musikstudie i Valby, på museer, til koncerter og sjovt nok i min bil, der kommer jeg ofte på nye musikidéer, imens verden suser forbi.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
Jens Brygmann: Det er nok i området omkring Nationalmuseet, Nikolaj Kirke og langs Københavns kanaler.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
Jens Brygmann: Det må have være for nylig, da jeg med min kone cyklede i blæsevejr ud for at spise indisk på Vesterbro

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
Jens Brygmann: Noget jeg husker med varme var, da vi som børn var på familietur ved Gefionspringvandet ved Langelinie. Som voksen mindes jeg, da jeg boede i Kattesundet i hjertet af København og oplevede, at hver gang klokkerne fra Rådhuset slog timeslag, var de forsinket i forhold til radiosignalet, og der kom det fedeste delay.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
Jens Brygmann: Tag metroen ind til centrum af København uden nogen specifik plan – gå en tur og se, hvad byen giver dig af indtryk. Husk at kigge op. Der gemmer sig altid nye oplevelser.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det? 
Jens Brygmann: Jeg har altid ønsket mig at banegraven udenfor Københavns Hovedbanegård blev overdækket, og at der blev anlagt en rigtig flot plads med udsigt til frihedsstøtten. Wow!

LC: Dit soundtrack til byen?
Jens Brygmann: Den sang der har givet mig flest indre billeder af København må være “Langebro” med gode gamle Gasolin

[ot-video][/ot-video]

Tusind tak fordi du ville dele dit København med os, Jens!

Into the Blood udkommer med singlen “Undressed by the Sound” og tilhørende musikvideo den 15. maj, hvor duoen sender en syngende lussing efter aldersfordomme og opfordrer til, at man ikke lader sig begrænse af alder – hverken som person, kultur eller branche – da floor og scene bør være for alle. Se videoen her:

[ot-video][/ot-video]