Genbrug med et smil

5
303

Et sted, hvor jeg ikke er en hyppig gæst, er genbrugsstationer. Men for en uge siden var tiden moden til oprydning, og så dukker der jo altså uvægerligt ting og sager op, som man ikke bare kan smide i den store skraldespand i gården. Så afsted til genbrugspladsen på Vermlandsgade – i en HELT fyldt bil – med dims. Og på en genbrugsplads er der maaaaange containere – alle med hver deres særlige formål: byggematerialer, kemikalier, gips, hårde hvidevarer, småt brændbart … Ja! Det er et forvirrende sted. Og derfor er det intet mindre fantastisk at blive mødt af mænd og damer i rødt tøj, med venlige ansigter, der med et smil svarer på alle spørgsmålene, om hvor tingene skal hen. Og med et smil guider brugerne, der er på afveje, mod de korrekte containere. Og det mest fantastiske er, at smilet  bliver på deres ansigter, selv når de bliver mødt af grimme kommentarer og irriterede brugere, der gerne vil springe over, hvor gærdet er lavest.

Mændene og damerne i rødt, med smilene på deres ansigter. Deres smil gør, at jeg gør mig umage med at ‘ramme’ de rette containere – for jeg vil gerne være med til at gøre deres arbejde lettere. Og min oplevelse af genbrugspladsen er et stort smil! Så tak – for jeres hjælp og smil i regn og sol! // Anne

 

5 COMMENTS

 1. Og nogen gange kan man også gøre fund selv, hvis de har sådan et rum hvor man kan ting-finde … det har de oppe ved sommerhuset (altså kaspers forældre) og der er fundet gode ting et par gange 😉

 2. Tak fordi du deler, jeg sidder og smiler og nikker. Hvis vi alle ville værdsætter vore medmennekser ved de små ting, og vel at mærke smiler tilbage, bliver verden et bedre sted at leve i hverdagene!

  😀 …fra klippeøen

 3. Kære Jonna,
  Tak selv – et smil fra klippeøen er en dejlig ting at få på en solskinsmandag 🙂
  KH Anne

 4. Præcis Maggie,
  Faktisk har vi fundet en gammel symaskine indbygget i et bord og med gammel, manuel fodpedal! Vi mangler bare stadig at få symaskinen lirket frem og få den afprøvet. Et perfekt fund til ens indre krea-kvinde!
  KH Anne

Comments are closed.