Girly Hurly – Kun for piger

1
279

Der er ikke noget i denne butik, jeg ikke har lyst til at eje. Som navnet mere end antyder, så er det her en rendyrket pigebutik, men på den seje måde. Den er ikke fyldt med lyserøde blomster og vattæpper – eller det er den også, men her finder du at sandt mekka af farver, kasser til dimser, plastikkopper, wallpaper, smykker, knager, glas, vaser, lamper og en hel masse andet til dit hjem og dine håndled, øreflipper og fingre. Butikken er ikke helt billig, dog kan man altid finde en skøn værtindegave til omkring 100kr. Jeg er flere gange gået forbi på vej til et middagsselskab for at købe deres meget finde stribede viskestykker (en nem måde at pifte et ellers meget stilrent køkken op). Senest har jeg købt nogle stykker retro-gavepapir, som jeg afprøver som wallpaper (de har rigtig wallpaper). Resultatet kan du se her på billedet. Jeg er selv ret vild med at have fede fugle hængende i mit køkken. Til alle pigerne – sving forbi Gurly Hurly og forkæl dig selv eller din bedste veninde. Ingen af jer vil fortryde det. (undskyld den fesne halvklamme reklamesloganagtige slutning – der er bare for fedt i Girly Hurly!)

/Louise

1 COMMENT

  1. >Jeg er også forelsket i Girly Hurly – man kan kun gå rundt derinde og blive små glad i pige-dimse-låget:-)

Comments are closed.