GoBoat åbner og inviterer 10.000 udsatte familier på gratis sejltur

0
361
GoBoat har netop åbnet for den 8. sæson i Københavns Havn. De nye lempelser af restriktioner gør det muligt for den danske iværksættervirksomhed igen at tilbyde oplevelser til søs. I hver båd må der være fem personer ombord. Som et led i åbningen inviterer GoBoat over 10.000 udsatte familier på gratis sejltur via hjælpeorganisationerne KidsAid, Ungdommens Røde Kors, Mødrehjælpen og Dansk Folkehjælp.

Nu er det igen muligt for alle at sejle med GoBoat i Københavns Havn. Det anbefales, at bookinger foretages online på goboat.dk, og at man følger de angivne restriktioner. GoBoat er en sikker oplevelse for alle både i forhold til vandet og corona.

Om åbningen siger CEO i GoBoat, Anders Ekelund Mørck:
“Vi har i løbet af vinteren arbejdet hårdt på at kunne efterleve alverdens restriktioner. Nu hvor vi kender reglerne, er vi derfor klar til at åbne ud fra de nyeste restriktioner. Vi trænger nok alle til at komme ud i det fri og opleve noget i de lunere temperaturer, der nærmer sig. Fordi GoBoat er en udendørs oplevelse, er smittefaren lav i og med gæsterne sidder i hver deres båd spredt over hele havnen.”

For oplevelsesvirksomheden betyder det, at de er en af de få udendørsaktiviteter, der kan levere sikre og hyggelige rammer for oplevelseshungrende danskere. Reglerne for at kunne sejle med GoBoat er:

  • Maksimalt fem personer per båd
  • Man skal følge instrukserne ved check in og ud. Det sikrer, at de små grupper af gæster holder behørig afstand
  • GoBoat anbefaler, at bookinger foretages online
  • GoBoat afspritter alle både før brug – gæsterne bedes spritte hænder inden udsejling
GoBoat med vinterjakke credit_ Maria Lykke Antonsen
Fotograf: Maria Lykke Antonsen

GoBoat inviterer udsatte børn og familier på gratis sejltur
I december prøvede GoBoat og KidsAid at give trængende familier en gratis sejltur, men det satte de daværende restriktioner desværre en stopper for. Derfor var der ingen tvivl om, at de første der skulle få mulighed for at sejle ved genåbningen var de mange udsatte familier. GoBoat har derfor givet op mod 10.000 familier fra hjælpeorganisationerne KidsAid, Mødrehjælpen, Dansk Folkehjælp og Ungdommens Røde Kors muligheden for at komme på gratis sejltur frem til 25. marts. Hjælpeorganisationerne bestemmer, hvem der får muligheden.

Klaus Nørlem, GeneralSekretær hos Dansk Folkehjælp tager man godt imod håndsrækningen fra GoBoat:

“Hverdagen har siden pandemiens indtog i Danmark ændret sig for samtlige danskere, men for udsatte og fattige familier har den nye hverdag været særlig hård. Dansk Folkehjælp glæder sig over samarbejdet med GoBoat, der giver udsatte børnefamilier et afbræk fra hverdagen og en oplevelse, som de ellers ikke ville have økonomisk mulighed for.”

Henrik Lundorff, Sekretariatschef i KidsAid er der heller ikke tvivl om, at den gratis oplevelse til de mange sårbare børn og unge er ekstra værdsat:

“Vi oplever, at der mere end nogensinde før er brug for oplevelser, som skaber glæde og gode minder. De sårbare børn og unge har brug for positive oplevelser, i en tid hvor deres normale hverdag er sat på pause. Vi er så glade for, at GoBoat tilbyder KidsAid og vores familier en sejltur på vandet, når det passer dem. Sammen giver vi dem et tiltrængt pusterum og en dejlig oplevelse.”

Hvis du er tilknyttet en af følgende organisationer, skal du kontakte dem for at høre om muligheden for en gratis sejltur.

  • KidsAid
  • Mødrehjælpen
  • Dansk Folkehjælp
  • Ungdommens Røde Kors

Læs mere om GoBoat på www.goboat.dk