Meyers leverer årets påskefrokost med ÆGstra løjer

Meyers leverer årets påskefrokost med ÆGstra løjer

by 15/03/2021
Påskefrokost fra Meyers? Foråret er på vej. Solen luner på næsen, vintergækkerne titter op fra havebedet, og snart er det påske. Der er optimisme og lys forude og dermed al mulig grund til at samle de nærmeste til påskefrokost i haven, i sommerhuset, på terrassen eller omkring spisebordet derhjemme.

Paaskefrokost Meyers

Kokkene fra Meyers Køkken har komponeret en frisk påskemenu med både klassiske retter og et par nye, sprøde påfund, der stiller lysten efter æg, sild og de allerførste grønne sager fra køkkenhaven. Du kan også vælge den vegetariske menu, og du kan tilkøbe alt lige fra håndlavede påskeæg fra Meyers Konditori til snaps fra Hr. Skov i Blåvand, øl fra Krenkerup Bryggeri på Lolland og en påskevinspakke med gode flasker fra Frankrig og Spanien.

Meyers leverer til døren i hele landet og på brofaste øer. Kuvertprisen er 245 kr. eks. levering. Læs mere om årets påskefrokostmenuer her.

Påskefrokost Meyers

Uanset om man samler enkelte gode venner og familiemedlemmer fysisk, eller mødes over den gode mad online, har Meyers sørget for lidt ægstra underholdning til selskabet. I påskefrokostkassen ryger nemlig også en helt særlig quiz om påskens mad og traditioner ved navn “Pip en 13’er”.

I samme “æggede” genre kører Meyers lige nu en konkurrence på bl.a. Instagram og Facebook, hvor man kan vinde en påskefrokost til 4 personer ved at dele et billede af sit eget eller ungernes gækkebrev. Læs mere om konkurrencen her. 

Pris: 245 kr. pr. person

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.