Godt (og) brugt

by 21/07/2011

Jeg har lige købt lejlighed – wiii – som jeg er i fuld gang med at renovere. Et større projekt, som desværre holder mig mest indendøre i disse dage, som, heldigvis for mig, ikke er så sommerlige, som man kunne have forventet her i slutningen af juli – og som altså også resulterer i færre forelskede momenter med København.

Men i lejlighedens navn bevægede jeg mig ud for et par dage siden – helt ud til Amager faktisk, til Den Blå Hal. For jeg har brug for nye møbler til lejligheden. Og jeg har hørt meget om Den Blå Hal, så jeg tænkte, at det var cykelturen værd. Og det var det!

Den Blå Hal ligger for enden af Holmbladsgade og er – som navnet siger – en hal FYLDT med ting: møbler, dåser, dimser, lamper, bøger, blade, plader, tænk på det og her er det! Og med andre ord – SLARAFFENLAND for sådan en som mig, som ELSKER dims!

Et besøg i Den Blå Hal er ligesom at gå på eventyr på tværs af tiderne – for overalt føles det som om, man befinder sig i en tidslomme – dims fra 50’erne, 60’erne, 70’erne i skøn sammenblanding med barndomsminder fra 80’erne.
Det var en fantastisk oplevelse – og selv om jeg faktisk ikke fik købt noget (jeg blev helt handlingslammet af alle de fine ting), så skal jeg tilbage! For der er masser af guld til min nye lejlighed! Og hvem ved, hvilke vidunderlige ting, der er kommet til næste gang jeg cykler ud for enden af Holmbladsgade og kaster mig ud på eventyr i Den Blå Hal. // Anne

2 Comments so far

Jump into a conversation
 1. Maria Bach
  #1 Maria Bach 28 juli, 2011, 17:44

  Sikke en lækker blog i har ! Jeg må indrømme, at jeg også elsker København, dog bor jeg der ikke, men regner med at flytte derover næste sommer! Til den tid, er det i hvert fald sikkert, at jeg skal i Den Blå Hal!

  //Maria Bach
  mariiahbach.blogspot.com

  Reply this comment
 2. noerrebro
  #2 noerrebro 16 august, 2011, 08:44

  Uhi… Der må jeg ud. Det er jo virkelig slaraffenland! Hvordan er priserne derude?
  Og dejlig blog I har. Deler kærligeheden til byen, selv om jeg dog kun har fokus på Nørrebro

  Reply this comment