Gratis tacos i denne uge!

0
351
Torsdag og fredag er der gratis tacos for alle, der gerne vil støtte et bæredygtigt initiativ. Iværksætterne i Hey Planet står nemlig bag verdens første insektkød – og det kan du smage på Nørrebro hos BRUS og Vesterbro og Nørrebro hos La Neta i denne uge.

Hey Planet arbejder med at gøre spiselige insekter til en del af hverdagskosten pga. insekters bæredygtige og næringsmæssige fordele.

De har lige akkurat lanceret en helt ny opfindelse: Verdens første bæredygtige kød, som er lavet på insekter. Og nu kan københavnerne smage kødet til en række events!

Billekød med rig næringsprofil

Hey Planets produkt er en form for hakket kød baseret på pulveriserede buffalobiller, og selve tekstureringsprocessen har været under udvikling i tre år (bl.a. i samarbejde med Teknologisk Institut), og de har fået patent på metoden.

Hey Planet fortæller: “Det er et ret unikt produkt, idet det smager, føles og bruges som kød, har en endnu rigere næringsprofil, med masser af blandt andet B12, jern og protein, samtidig med, at dets klimaaftryk er lige så lavt som planters.

BRUS og La Netas to restauranter har udviklet retter med kødet til en række events, som du kan læse om her. Det er gratis smagsprøver til de første heldige.

La Neta

7. oktober på La Neta Vesterbro og 8. oktober på La Neta Nørrebro er der en gratis taco med Hey Planet-kød til de 30 første gæster. Køkkenet åbner kl. 17.00. 

La Neta har udviklet en taco med billekødet, som de har marineret i en pastor marinado, og de serverer retten fra tordag til søndag på begge restauranter.

Man kan købe en ‘1 øl & 3 taco’-kombi for 125,-.

BRUS

13. oktober kan man hele dagen fra kl. 15.00 smage kødet i en række retter, som kokken på BRUS har udviklet. Folk kan blandt andet smage en burger, dumplings og en tostada med billekødet. Menuen lyder:

Hey Planet Burger w/ Hey Planet Meat, Cheese, Salad, Fermented Spicy Chutney & Truffle Mayo
Gyoza’s w/ Hey Planet Meat, Fermented Mushrooms, Brownbutter & Soy Sauce
Tostada w/ Hey Planet Meat & Salsa

VELBEKOMME! <3