Guide: Winter Pride Week 2019

0
352
Copenhagen Pride er helt klart en af sensommerens favoritter for mit vedkommende, da det samler København omkring en vigtig sag på en måde, der sætter et stort smil på alles læber. Og det der er aller vigtigst at huske på i den sammenhæng er, at ja, det er en super fed dag for Danmarks LGBTQIA+ community, men de her mennesker de kæmper altså alle årets 365 dage for at skabe en verden, hvor alle kan elske frit og trygt.
Og derfor skal Winter Pride, som starter idag, selvfølgelig fejres og deltages i! Nedenunder har jeg samlet en ting hver dag, som du kan opleve. Se alle begivenhederne her.

5. februar
Feminisme er for alle!

Spændende debat omkring det, at feminisme kan virke lidt som en lukket klub. Men synes du, at det er spændende og er nysgerrig omkring det, så kom med til dette oplæg. Her kan du også stille spørgsmål til hvad end, du går og tænker på.

HVAD: Feminisme er for alle! HVOR: Huset KBH, Rådhusstræde HVORNÅR: Kl. 17-18

6. februar
MIX Winter Pride 2019: short film program

Kom med til en spændende aften i Empire Bio, hvor MIX COPENHAGEN har sammensat 5 gribende fortællinger omkring personer inden for LGBTQ+ miljøet.

HVAD: MIX Winter Pride 2019: short film program HVOR: Empire Bio, Guldbergsgade 29F, 2200 Kbh N HVORNÅR: Kl. 19.30-21 PRIS: 95,- pr. person. Find billetter her

7. februar
Hvad betyder queer for dig?

Queer er mange ting. Det kan være en akademisk tilgang, en måde at forstå samfundet på, en personlig identitet eller en måde at performe og udtrykke sig på. Kom med til en times samtale med et stærkt panel, der debatterer netop dette.

HVAD: Hvad betyder queer for dig?  HVOR: HUSET KBH, Rådhusstræde HVORNÅR: Kl. 18.15-19.15

8. februar
Når to bokse ikke er nok

Kom med til en samtale omkring køn og kønsidentitet, samt det at sætte en betegnelse for sig selv, når termer som non-binære, genderfluid, genderqueer m.fl. bliver en del af vores sprog og nutid.

HVAD: Når to bokse ikke er nok HVOR: HUSET KBH, Rådhusstræde HVORNÅR: Kl. 18.15-17.15

9. februar
Winter POP! The Copenhagen Winter Pride Party

Winter Pride skal selvfølgelig afsluttes med manér! Og derfor skal du tage med til Winter POP Party, hvor du kan danse hele natten til lækker pop, og selvfølgelig nyde snedronningen Megan Moores forrygende dragshow. Det kan kun blive en festlig og fantastisk aften!

HVAD: Winter POP! The Copenhagen Winter Pride Party HVOR: Pumpehuset, Studiestræde 52, 1554 Kbh HVORNÅR: Kl. 23-04 PRIS: 140,- + gebyr. Find billetter her

Rigtig god Winter Pride til alle!

/Nathalie