Gummi – nyt sneakerunivers til kvinder

Gummi – nyt sneakerunivers til kvinder

by 16/07/2018
Jeg er kærester med en rigtig “sneaks-nørd”, hvorfor min interesse i sneakers de seneste år er steget, da jeg ofte bliver udsat for diverse billeder med ordene “er de her ikke fede?” Derfor er min viden også blevet større inden for dette område, og da min kæreste igår forærede mig de nyeste Nike M2K Tekno, var jeg oprigtig meget lykkelig. Og da jeg så, at der åbnede et helt sneakersunivers for piger i København, var jeg meget begejstret – læs her om butikken “Gummi” – det nye sneakerunivers til kvinder:

Som navnet antyder, så henvises der til det materiale, som bruges i stort set alle sneakers, hvilket giver god mening. Men butikken omfagner ligeledes den dobbeltbetydning som ordet har, og derfor gives der også et kondom med, når de køber et par sneakers. Dét synes jeg er en sjov lille gimmick, og kondomet er selvfølgelig pakket lækkert ind i samme stil som butikkens visuelle identitet.

Ligeledes forklarer ejer og grundlægger af Gummi og Project 4, Casper Schandorff:

“Jeg ville gerne give Københavns stilbevidste kvinder et univers, hvor servicen er i højsædet. Her skal de virkelig have en følelse af, at der er kræset for hvertenkelt item. Både til drenge og piger er sneakers utrolig populære, og til piger giver de et sporty spil til en feminin sommerkjole, eller et praktisk islæt til en blazer. Sneakers er simpelthen et genialt stykke fodtøj til piger, og det vil jeg gerne fejre med Gummi.”

Gummi er også et sted, hvor du kan finde en masse forskellige sko, der er hotte lige nu. De forhandler både eksklusive mærker som Filling Pieces og selvfølgelig mærker som PUMA, REEBOK, NEW BALANCE og ASICS. Så hvis du er sneakers elsker som mig, eller vil forkæle en ven, veninde eller kæreste – eller bare få inspiration, så synes jeg helt klart, at du skal kigge forbi Gummi. Og så er sådan et par hvide sneaks bare pæne til de sommerbrune ben lige nu 😉 

Find Gummi her:

Åbningstider: Mandag – fredag: 11 – 18, lørdag fra 10 – 17
Adresse: Larsbjørsstræde 19. st.tv., 1454 København

Ha’ en dejlig mandag.

/Nathalie

No Comments so far

Jump into a conversation

No Comments Yet!

You can be the one to start a conversation.