Hanan Chemlali | Københavnersnuden #173

0
319

Hanan Chemlali er én af de skarpeste journalister jeg nogensinde har mødt. Med en praktikstilling som journalist hos Altinget.dk og redaktør og business developer for The Turban Times har hun dét, der svarer til to fuldtidsjobs. Hanan producerer fantastiske artikler og reportager, og formår at gøre selv de tungeste temaer spændende med sin personlige skrivestil, sit billedlige sprog og sin glimrende sans for detaljer. Selvom Hanan har rygende travlt, formår hun at inkludere en hel masse hygge i sin hverdag, ved at arbejde på de mange caféer København har at byde på. Mød Hanans København lige her:

LC: Hvad har du gang i i øjeblikket?
HC: Jeg er på nuværende tidspunkt i virksomhedspraktik ved mediet Altinget, hvor jeg den seneste tid har været tilknyttet Civilsamfundsredaktionen. Her har jeg hovedsageligt arbejdet undersøgende journalistisk set, hvilket mit hjerte brænder for! Derudover er jeg redaktør for MENA-blogasinet The Turban Times og er nyligt blevet bestyrelsesmedlem i Ansvarlig Presse.

LC: Hvor bor du?
HC: Jeg bor på Frederiksberg på grænsen til Nørrebro. Jeg flyttede hertil for lidt under et år siden fra Nørrebro, hvor jeg har boet størstedelen af mit liv.

LC: Hvor går du tur?
HC: Jeg kan godt lide at gå ture om Peblinge- og Sortedams søerne i hjertet af København, og clear my mind med musik i ørene.

LC: Hvor drikker du kaffe?
HC: Min yndlingscafé er Din Nye Ven i København K. Her har jeg brugt mange timer på mit freelance arbejde og drukket flere liters sort kaffe med en sjat mælk.

7341390-rty
Din Nye Ven, KBH K

LC: Hvor spiser du?
HC: Jeg elsker at spise ude og udvide min smagshorisont. Hvis jeg skal highlight et sted må det være Mahalle på Nørrebro, som aldrig skuffer mit vegetariske hjerte. København har ret meget at byde på til vegetarer, hvilket er fantastisk – ellers havde det været lidt udfordrende at finde et spisested.

LC: Hvor fester du?
HC: Jeg fester ikke rigtigt. Jeg foretrækker private hyggelige sammenkomster.

LC: Hvor inspireres du?
HC: Det gør jeg når jeg går tur i gennem Assistens Kirkegården på Nørrebro. Det kan virke morbidt, men tanken om at gå blandt dem, der har forladt os og måske er gået i graven med uopfyldte visioner og drømme giver mig inspiration og styrker mine ambitioner, visioner og drømme. Til ære for dem som ikke længere er i blandt os.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
HC: Mit yndlingssted i København er klart Frederiksberg Allé, som forbinder Frederiksberg med København med alle sine smukke træer og bygninger.

slide-01
Marmorkirken

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
HC: Jeg forelsker mig i København hver gang jeg står overfor den fantastisk smukke Marmorkirke.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?

HC: Mit bedste minde om København er Langelinje. Der har jeg tilbragt mange timer på rulleskøjter og cykel som barn med mine forældre og bror og søster.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
HC: Købe en to-go kaffe fra KaffeSalonen på Nørrebro og gå en tur om søerne en times tid, for så at tage forbi Davids Samling og se på udstillingen de har og slutter dagen med at spise på den franske Bistro Les Halles.

LC: Hvad er din guilty pleasure i København?
HC: Min guilty pleasure er hands down en god vandpibe! Skulle jeg have tre ting med på en øde ø ville en vandpibe helt klart være én af dem. Jeg har ikke et stamsted, men ryger nok mest på café HK på Frederiksberg og café Baro9 på Valby Langgade.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
HC: Lounges! Det synes jeg mangler i København. En lang række hyggelige caféer lukker for tidligt og når man ikke er til det helt vilde club party miljø, ville det klæde København med flere chill lounge rooms.

LC: Dit soundtrack til byen?
HC:
 Mit soundtrack til byen er for tiden Lane 8 – Atlas.

Tak til Hanan!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here