Her er Tivolis program for fejringen af Jonas Vingegaard onsdag

0
251

Når Jonas Vingegaard og resten af de danske tourhelte bliver fejret i Tivoli i dag, bliver det med deltagelse af størstedelen af de danske tour-ryttere. Før rytterne ankommer til Tivoli, vil der både være stand-up og DJ i forlystelseshaven til at holde stemningen høj, ligesom man kan følge fejringen andre steder i byen live på storskærm, inden fejringen i Tivoli går i gang med musik af Scarlet Pleasure, nationalsangen sunget af Bathsheba og selvfølgelig interviews fra scenen med de danske ryttere. Der er kort sagt lagt op til en episk fejring af en af de største danske sportspræstationer nogensinde.

Der er lagt i ovnen til en dag fuld af grin, god musik og fejring af de danske Tour de France-helte. Udover dagens hovedperson, Jonas Vingegaard, har både Jonas Gregaard, Michael Mørkøv, Anthon Charmig samt dette års etapevindere; Kasper Asgreen og Mads Pedersen også meldt deres ankomst til Tivoli, hvor en Plæne-fuld af fans vil hylde deres bedrifter.

Fra Plænescenen og under kyndig ledelse af de garvede tv-værter; Stine Bjerre og Jimmy Bøjgaard, bliver de danske ryttere interviewet og tiljublet for deres imponerende indsatser på de franske landeveje.

Jimmy Bøjgaard siger om fejringen i Tivoli

“Jeg glæder mig til at fejre en af de største præstationer i dansk idrætshistorie. At se en gul trøje hjembragt til Danmark, er noget helt særligt og er så stort, at det burde være “once in a life”. Når det sker for andet år i træk, fortjener det også dobbelt op på hyldest. En tur i Tivoli, samt lyden af sommer og Tour de France på TV 2 og TV 2 PLAY, er for mange danskere en dansk sommertradition.  At kombinere de to ting med en dansk tour-vinder og tre danske etapevindere, garanterer en smuk eftermiddag i Tivoli.”

Masser af god musik

Selve fejringen skydes i gang med Scarlet Pleasure kl 16.00, hvor de spiller et af deres hits. Senere kommer poptalentet Bathsheba på scenen og synger for i fællessang af ”Der er et yndigt land” – et smukt øjeblik, hvor der nærmest er garanti for gåsehud. Til slut, når rytterne er blevet behørigt fejret, spiller Scarlet Pleasure endnu et par numre og sikrer en festlig afslutning.

Kom i god tid til fed musik og et godt grin

Der opfordres til, at man kommer i god tid til Tivoli, så man er sikker på at nå ind og få en god plads til fejringen. Og der er masser at få tiden til at gå med, indtil fejringen begynder kl. 16. Hele dagen kan man følge Jonas Vingegaards færd fra lufthavnen til Rådhuspladsen og til Tivoli på storskærm i Tivoli.

Og allerede fra kl. 12.00 sørger DJ Rasmus Dyrskjødt for den gode stemning, når han spiller ved Pantomimeteatret, og fra kl. 15.15 går komiker og Tour De France-entusiast, Jacob Taarnhøj, på scenen og underholder, inden showet går i gang på Plænen. Med knivskarpe jokes og intelligent humor, sørger Jacob for, at ventetiden bliver alt andet end kedelig for det publikum, der står klar til at tage imod cykelrytterne. Jacob Taarnhøj er kendt for sine krøllede historier og knivskarpe jokes, og mon ikke også der sniger sig en joke eller to ind om cykelløb? 

Program for dagen (cirka tider)
12.00 – Tranmission på storskærme og musik v. DJ Rasmus Dyrskjødt
15.15 – Stand-up v. Jacob Taarnhøj
15.50 – Rytterne ankommer ved Hovedindgangen
16.00 – Fejring begynder: Stine Bjerre og Jimmy Bøjgaard byder velkommen, Rytterne bydes velkommen, Nationalsang v Bathsheba, Tale v. den franske ambassadør, Christophe Parisot, Interview med Jonas Vingegaard
17.20 – Scarlet Pleasure slutter af

Tour de France Tivoli