Her kan du se EM 2024 på storskærm i København

0
746
Se EM 2024 i fodbold på storskærm i København

EM 2024 er i fuld gang, og der er intet bedre end at opleve kampene sammen med andre fans, hvor spændingen og stemningen og fodboldfeberen virkelig kan mærkes. Her er en liste over de bedste steder i København, hvor du kan følge EM-kampene på storskærm i København.

Af Louise Bro

 

Opdateret den 27/6 efter TV2 har åbnet for kommercielle storskærmsarrangementer, og vi opdaterer løbende listen frem mod Danmark-Tyskland kampen lørdag den 29. juni!

 

VESTEBRO

ÅBEN Bryggeri
Hos ÅBEN i Kødbyen kan du se udvalgte kampe med kolde øl og gode venner. Det er gratis at deltage og ingen tilmelding nødvendig, men pladserne er begrænsede, så kom tidligt – det er en større skærm og ikke en storskærm. Du kan se Danmark-Slovenien den 16. juni kl. 18:00 og Danmark-Serbien den 25. juni kl. 21 og Danmark-Tyskland den 29. juni.

Absalon inviterer til fodboldvisning i Salen under hele EM. Det er gratis at deltage, men da pladsen er begrænset, så du skal reservere på forhånd. De viser mange af kampene, hold øje med deres program, som løbende opdateres. De viser også Danmark-Tyskland den 29. juni.


KB3
Kødboderne 5 & 3 og viser Danmark-Tyskland den 29. juni, hvor deres spillested/natklub, transformeres til en midlertidig fodboldfest med storskærm. Dørene åbner kl. 19, og der er både ståpladser og du kan også booke bord.

Halmtorvet 9
På Halmtorvet 9 kan du også se alle Danmarks EM-kampe på storskærm i gårdhaven, men du skal booke bord på forhånd. Så tjek deres Facebook-event for detaljer og bookinger via hjemmesiden.

Scandic
Oplev fodboldfeberen hos Scandic, hvor de viser alle de vigtigste EM-kampe i deres hotelbarer fra den 14. juni. Det er ikke på storskærm men større skærme – du kan dog se frem til en gratis fadøl eller sodavand, hver gang Danmark scorer. Der er indtil flere Scandic hoteller, Nørreport, Kødbyen, Falkoner Allé, Amager Strandpark, Sluseholmen, Vesterbrogade, og Kalvebod Brygge – så klik på linket for at se alle Scandic adresser.

Enghave Plads 9
Hos Enghave Plads 9 vises alle Danmarks kampe under slutrunden på en større skærm, og så er der selvfølgelig kolde forfriskninger i baren. Tirsdag den 25. juni rykkes arrangementet til Enghave Parken på storskærm, hvor Danmark-Serbien vises kl. 21 – og det gentages også den 29. juni til Danmark-Tyskland kampen.

NØRREBRO

Café Runddelen
Hos Runddelen vises alle kampe på storskærme både indenfor og udenfor – også Danmark-Tyskland den 29. juni. Der er gratis adgang, og masser af kolde fadøl i baren til 35 kr.

INDRE BY

På Bankeråt kan se EM 2024 i deres sportslounge. De viser alle EM-kampe på storskærm med kolde fadøl og burger-tilbud. De viser alle kampe hver dag fra den 14. og gør naturligvis lidt ekstra ud af de danske landskampe. Pladserne er først til mølle, så det er om at være hurtig.

Restaurant Møntergade
Se EM i fodbold med venner, familie eller kollegaer på Restaurant Møntergade. De viser kampene på en stor skærm i deres nye Food Hall og serverer lækker mad og drikkevarer. For at få plads skal du booke bord senest senest 3 dage før kampe.

Kayak Bar
Om det er en storskærm eller bare en storskærm, det forlyder der ikke noget om, men på Kayak Bar kan du se Danmark-Tyskland den 29. juni. Der er gratis adgang, men det er først til mølle om pladserne, det er nemlig ikke muligt at reservere bord.

Gråbrødretorv
The Zoo, The Jane, Yaffa Restaurant & Bar & Royal Unibrew inviterer til fodboldfest & stormskærm på Gråbrødretorv. De viser Danmark-Tyskland den 29. juni, baren åbner kl. 14 og det er først til mølle for 150 de siddepladser.

AMAGER

Islands Brygge
Forbered dig på en rød-hvid fodboldfest på Islands Brygge, hvor den helt store fodboldfest finder sted – og alle EM-kampe vises. Der er to storskærme og plads til 8.500 fans, og derudover er der madboder, kulturelle indslag og garanti for en sjov oplevelse. Pladsen åbner kl. 13, men på de travle dage kan du med fordel også sikre dig en billet på forhånd – der bliver nemlig lukket for adgangen, når der er fyldt op.
Match Padel Studio
Hos Studio kan du se samtlige EM-kampe på deres 90″ skærm. De har plads til 200 mennesker, gode tilbud på øl, og gang i grillen, hvor du kan få frankfurter med brød. De viser også Danmark-Tyskland den 29. juni.

Gorms Ørestad
Gorms i Ørestaden viser alle EM-kampe og Danmark-Tyskland den 29. juni på 3 store skærme på deres terrasse og i restauranten. De tager imod walk-ins, hvis der er plads, men da det er en restaurant med begrænset plads, anbefaler de, at du booker boord.

ØSTERBRO

Lumskebuksen
Lumskebuksen viser alle EM-kampe på en 10 kvm storskærm udenfor fra den 14. juni til 14. juli. Nyd ølvogne, grill og mulighed for at vinde et eksklusivt langbord til Danmarks kampe.

Hos Pavillon Beer Garden i Fælledparken vises alle EM-kampe på storskærm, du skal bare booke bord inden for at få plads. Men så kan du nyde Danmarks kampe og andre spændende opgør med lækker mad og kolde drikkevarer i en festlig rød-hvid atmosfære.

Kargo
I Nordhavn viser Kargo de store danske kampe på storskærm, og der er iskolde øl, burgere og cocktails i baren. Dørene åbner kl. 15 før hver kamp, og pladserne er først til mølle. De viser naturligvis også Danmark-Tyskland den 29. juni

SYDHAVN

BaneGaarden
BaneGaarden inviterer til storskærmsvisning af EM med grill, madboder og Happy Hour fra kl. 16-17. Kom tidligt og find en plads til kampene, som vises udendørs eller i laderne, hvis vejret er dårligt. De viser kun udvalgte kampe, så hold øje med programmet via linket. Det er gratis og først til mølle.

Hafnia Hallen
Hafnia Hallen viser alle Danmarks kampe på storskærm. Uanset om du er en dedikeret fan eller leder efter en sjov aften, er du velkommen. Det er ganske gratis, men du skal bare sørge for at sikre dig en billet på forhånd.

REFSHALEØEN

Reffen
Reffen inviterer til at se Danmarks EM-kamp mod Slovenien den 16. juni kl. 18, Danmark-Serbien den 25. juni kl. 21 og Danmark-Tyskland den 29. juni på storskærm. Der er gratis adgang men begrænsede pladser, da det er indenfor i Werkstatt. Så tag venner og familie med, hep på Danmark sammen og nyd lidt street food.

NORD FOR KØBENHAVN

Klampenborg Galopbane
Se Danmark-Tyskland den 29. juni på en 59 kvm storskærm midt i Dyrehaven på Klampenbord Galopbane. Dørene åbner kl. 18 og, der er gratis adgang, gode tilbud på øl og frankfurtere på grillen.

På Bakken bliver der opstillet en storskærm foran Friluftsscenen, hvor de viser Danmark-Tyskland den 29. juni – og det er selvfølgelig ganske gratis.

GOD KAMP OG KOM SÅ DANMARK!!!