Horror Drive Thru vender tilbage til Reffen

0
348

Årets ultimative HORROR oplevelse vender tilbage til Reffen denne Halloween! Fra den 7.-31. oktober præsenterer Horror Drive Thru for 2. år i træk det ultimative gys for alle halloween-entusiaster med hang til gys og gru.

 

Reffen gentager sidste års succes, og er igen klar til at dele gys ud i oktober. Konceptet er ganske simpelt – Horror Drive Thru – hvilket betyder, at de omdanner det ellers så livlige og solkyssede street food marked på Refshaleøen til et vaskeægte horrorshow på hjul.

 

En hjemsøgt cirkus-landsby

Rammen for dette års drive thru er en hjemsøgt cirkus-landsby, hvor dræberklovne, genopståede cirkusfreaks og andre skrækindgydende monstre hærger de mørke og øde gader på Reffen.

I egen bil og med Horror Drive Thru soundtracket på FM-radioen triller I langsomt forbi Reffens containere, madboder og barer, som desværre altid gemmer på noget endnu værre lige om det næste hjørne. Ulåste døre og nedrullede vinduer tolker de som en klar invitation, så du skal nok forberede dig på en hel del chok.

 

30 minutters ren rædsel

For at opleve Horror Drive Thru skal du egentlig bare have eller låne en bil, indstille FM kanalen og så er du klar til at køre igennem den uhyggelig cirkus-landsby. Billetterne koster 489 kr. og dækker en almindelig personbil med op til 5 passagerer – men så kan du også se frem til 30 minutters ren rædsel med 30 skuespillere, special effects og lysshow.

Hvis du ikke er til rædsel og uhygge, eller hvis du har behov for at finde pusten ovenpå turen, så kan du tage venner og familie med ind i det hyggelige maskinværksted Werkstatt 167. Her er baren åben, og der er masser af brætspil til fri afbenyttelse.

Læs mere om Horror Drive Thru her og find billetter her.

Se traileren og mærk gyset, lige her: https://youtu.be/q8QGRCSJRzk