Malene Nelting | vKøbenhavnersnuden #433

0
302
Malene Nelting
Ugens Københavnersnude er Malene Nelting; feminist med et kreativt og skabende fotografhjerte, der holder af smukke omgivelser, kærlige relationer, ægthed og at grine, indtil ansigtet gør ondt. Hun siger: “Jeg hader at stå i kø for at købe dagligvarer, men er sikker på, at det er det hele værd, når jeg skal indfri min 50/50 trang til enten håndbajere på en brun bodega eller iskold champagne med østers. Skål <3 ” Velkommen til Malene Neltings København!

Malene Nelting

LC: Hvad har du gang i i øjeblikket?
Malene Nelting: Jeg arbejder en masse for at få min nystartede selvstændige virksomhed op at køre. Jeg er uddannet fotograf og håber, at flyttet fra Odense til København kan opfylde den drøm. I slut september har jeg boet i København i et år.

LC: Hvor bor du?
MN: Jeg bor i Nordvest, lige på grænsen mellem NV og Nørrebro, lige overfor byens bedste kebab biks: Kösk Kebab.

LC: Hvor går du tur?
MN: Rentemestervej, området omkring Enghave Plads og sidegader til Nørrebrogade.

LC: Hvor drikker du kaffe?
MN: Arrebo ved Den Sorte Plads.

LC: Hvor spiser du?
MN: Alle steder med en lækker tatar. Det kunne godt være Yellow ved Kapelvej.

LC: Hvor fester du?
MN: Lygtens Kro, Åbenbar og gerne privatfester.

LC: Hvor inspireres du?
MN: Alle steder med flot lys, farver og et drys af nogen grønt.

Malene Nelting

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
MN: Ydre Nørrebro / Nordvest. Jeg elsker mit eget kvarter og kunne ikke forestille mig at bo andre steder.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
MN: Jeg synes, sensommeren kan noget helt særligt, fordi aftenerne stadig er lyse, men man kan gå og holde i hånd iført en dejlig stor sweater eller sidde med et glas vin udenfor og se solen gå ned. Det holder jeg virkelig meget af. Et. dejligt sted at gøre det er Gaarden og Gaden eller Friheden.

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
MN: Det er svært, synes jeg. Jeg havde ikke det store forhold til København, før jeg mødte min kæreste i 2018, så det er nok noget med ham. Jeg husker i sommeren 2020, inden corona foldede sig helt ud, at vi havde en dag på Bakken, som stadig får mig til at smile ved tanken.

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
MN: Jeg synes altid, Copenhell leverer en fabelagtig festivaloplevelse. Desuden går jeg ofte ud og spiser frokost frem for aftensmad, fordi det de fleste steder er billigere men lige så lækkert – så jeg føler, jeg forkæler mig selv og passer på min pengepung på samme tid.

Malene Nelting

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
MN: Jeg synes, der mangler flere steder, hvor man kan få et godt pizzaslice i sin brandert. Det kan man i Odense, og det savner jeg virkelig.

LC: Dit soundtrack til byen?
MN: Florence + the Machine: How Big, How Blue, How Beautiful

Tusind tak, fordi du ville dele dit København med os, Malene!
Følg med i Malene Neltings skønne univers her.
GOD SØNDAG!