HOT HOT HOT

0
304

YOGA. Jeg har snart prøvet lidt af hvert fra den smidiggørende disciplin; fra røgelsesfyldte lokaler med chanten til svedige gulvtæpper og militante ordre. Jeg har sågar prøvet akroyoga, hvor man sammen med en makker kaster hinanden rundt i mere eller mindre radbrækkende stillinger. Men efter mange års søgen, har jeg nu fundet en yogaform, der passer til mig. Eller rettere sagt et sted, som passer til mit temperament og tilgang til yoga; som en træningsform, der skal få mig ned i gear samtidig med, at min krop skal blive mere smidig og stærk.

Nalini Hot Yoga

foto 3
Nalini Hot Yoga på Borups Allé 114, Frederiksberg

Mit absolut favoritsted er pt. Nalini Hot Yoga på Frederiksberg. Her tilbyder de både gravid yoga, blide yogaklasser som Restorativ og Chandra samt de mere krævende timer som Anahata, Astanga og flow yoga. Hvilken klasse, jeg springer på, afhænger af min krop og humør, men fælles for dem alle er, at de forgår i opvarmede og lyse lokaler med dejlig varm luft – endda fra solstrålevarme. Om man er hot yoga er selvfølgelig en smagssag – men jeg er hooked! Ikke mindste fordi, at jeg kan mærke, at alle fordelen ved almindelig yoga bliver forstærket (bl.a. bedre smidighed, kondition og udrensning af affaldsstoffer) – alle fordele, som jeg princippet kunne få på ethvert andet af byens mange hot yoga steder. Men grunden til, at jeg foretrækker Nalini, er, at de har nogle virkelig kompetente undervisere, der hverken er for hellige eller for militante, men skaber en rigtig god, motiverende og sympatisk stemning. De formår at guide ind og ud af øvelserne, så alle kan være med – eller blive yderligere udfordret. Og så er lokalerne og badet virkelig indbydende; fri for ulækre gulvtæpper og overdøvende sveddunst (for jo; man sveder som et svin! Men stanken behøver jo ikke blive hængende i lokalet eller blive suget ned i et klamt tæppe). Desuden står der altid et forfriskende ingefærshot parat, når jeg er færdig. En lille detalje, der fuldender oplevelsen, så jeg går derfra med en helt vidunderlig følelse i kroppen af at have gjort noget godt for mig selv.

Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Nalinis lokaler på Frederiksberg, hvis du trænger til at få futtet op under din efterårskolde og stive krop. Hvordan du ellers kan få gennemvarmet kroppen, skal jeg nok komme med endnu et tip til, når vinterbadersæsonen starter igen senere på måneden.

De hotteste hilsner fra

Ditte