Hurra for Sisterbrandt

3
296

OK – det handler måske ikke om en oplevelse, du kan få i København, dette indlæg. MEN det handler alligevel lidt om København.

Ser du, vi på bloggen er RET glade for designstuen Sisterbrandt, som også har designet nærværende blog (og vi får faktisk snart et lille makeover af selv samme designstue!).

I lørdags kom jeg hjem fra min og Annes fabelagtige frokost hos Fougaz i Torvehallerne og fandt en lille pakke i min postkasse. Fra Sisterbrandt.

De laver nemlig de smukkeste små notesbøger og postkort, som jeg er helt vild med! Og i pakken lå selvsamme notesbøger og kiggede op på mig. Nøj, hvor skal jeg skrible små, fine ting i de små, fine bøger.

Sisterbrandt er baseret i København, og så har de som sagt lavet headeren til vores københavnerblog, derfor skal de også nævnes her. Tak Sisterbrandt, tak Sabine!

Du kan iøvrigt købe notesbøgerne på deres hjemmeside her.

/Louise

3 COMMENTS

  1. Ja – det er de fineste notesbøger og kort! Jeg elsker dem – og man har virkelig lyst til kun at skrive fine noter og ord i dem. KH Anne

  2. […] som profilbillede på vores Facebook-side – og så har hun en SKØN vane med at overraske os med snailmails med LÆKRE flotte ting fra hendes kreative hænder. Så måske er vi lidt forudindtagede på den […]

Comments are closed.