torsdag, august 11, 2022
HomeGuidesShopping i KBHHurra for Sisterbrandt

Hurra for Sisterbrandt

OK – det handler måske ikke om en oplevelse, du kan få i København, dette indlæg. MEN det handler alligevel lidt om København.

Ser du, vi på bloggen er RET glade for designstuen Sisterbrandt, som også har designet nærværende blog (og vi får faktisk snart et lille makeover af selv samme designstue!).

I lørdags kom jeg hjem fra min og Annes fabelagtige frokost hos Fougaz i Torvehallerne og fandt en lille pakke i min postkasse. Fra Sisterbrandt.

De laver nemlig de smukkeste små notesbøger og postkort, som jeg er helt vild med! Og i pakken lå selvsamme notesbøger og kiggede op på mig. Nøj, hvor skal jeg skrible små, fine ting i de små, fine bøger.

Sisterbrandt er baseret i København, og så har de som sagt lavet headeren til vores københavnerblog, derfor skal de også nævnes her. Tak Sisterbrandt, tak Sabine!

Du kan iøvrigt købe notesbøgerne på deres hjemmeside her.

/Louise

RELATED ARTICLES

3 COMMENTS

  1. Ja – det er de fineste notesbøger og kort! Jeg elsker dem – og man har virkelig lyst til kun at skrive fine noter og ord i dem. KH Anne

  2. […] som profilbillede på vores Facebook-side – og så har hun en SKØN vane med at overraske os med snailmails med LÆKRE flotte ting fra hendes kreative hænder. Så måske er vi lidt forudindtagede på den […]

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste