Hurra for strikkegrafitti

1
312

Min søde veninde Mette, der krea-nørkler VIRKELIG dygtigt nonstop og skriver så fint og hyggeligt om det på Farmorfabrikken, sendte mig en invitation forleden: kom og strik, så laver vi strikkegrafitti i byen. ‘Bum’ tænkte jeg – det vil jeg gerne (jeg er en ægte skabs-krea-nørkler-mest-med-hæklenål-dog), for hvor lyder det fedt at klæde byen på i flotte hjemmestrikkede farver.

Dagen efter invitationen gik jeg over Kultorvet – og GÆT HVAD JEG SÅ DER:

Strikkegrafitti på Kultorvet februar 2012

STRIKKE-GRAFITTI!!! Min første tanke var, at Mette måtte have haft travlt – men det er naturligvis ikke hende, men nogle andre farveglade ‘vandaler’, der vil glæde alle os travle forbipasserende på Kultorvet. Tak! Det er vildt flot – og jeg glæder mig til selv at lave grafitti med strikkepinde et eller andet sted i byen. / Anne

Strikkegrafitti på Kultorvet februar 2012

Strikkegrafitti på Kultorvet februar 2012

Strikkegrafitti på Kultorvet februar 2012

1 COMMENT

  1. Ej hvor hyggeligt… Det er lidt som Blød Lykkes fine kunst, som også hænger rundt omkring. Håber jeg når ind og se det, inden det blæses væk af det vilde Kbhvejr!

Comments are closed.