I AFTEN – PÅ ZEPPELIN BAR – REN KÆRLIGHED

0
385

Logo billede event

Irma Loreal

Om ikke mange timer blænder vi op for ugens bedste event i byen: LoveCopenhagen Københavnerhyldest #1. Og hvad kommer der så til at ske? Jo, det skal vi fortælle dig…

Vi skal hylde vores by, vores København. Denne by, der er så fin og lille, smuk og gammel, frisk og smart, provinsiel og stille, grøn og festlig, larmende, pulserende og vild, øde og kedelig. Fyldt med historie og historier. Fyldt med skæbne og skæbner.

Vi vil hylde VORES København. Den by, VI oplever, når vi stævner ud på eventyr på vores cykler. Den by, hvor vi lever og arbejder, danser og fester, smiler og græder, glædes og overraskes – hver dag!

Hvor vi slapper af. Hvor vi hører musik. Hvor vi nyder solen. Hvor vi nyder regnen. Hvor vi drikker kaffe. Hvor vi kysser, shopper og forundres. Simpelthen, hvor vi LEVER i vores København.

Dette gør vi i selskab med de vigtigste mennesker i hele byen, nemlig JER – københavnerne! Og så får vi besøg af to smukke, talentfulde og skønne sangerinder, SIGNE TRYLLE og KATINKA, som hver vil give en smagsprøve på deres dejlige musik.

Sidst men ikke mindst har adskillige københavnske butikker, restauranter og virksomheder støttet op om kærlighedsfesten med skønne ting til JER, kære københavnere.

VI GLÆDER OS TIL AT SE JER!

KÆRLIG HILSEN

CHRISTOFFER, MARIA, DITTE OG LOUISE

Love-copenhagen-logo