YOGA I JULEN

0
400
Det kolde vejr kan få din krop til at spænde unødigt op og krumme sig sammen. Gør derfor noget godt for både dig og den og snup en omgang yoga i en af juledagene – det skal løsne op og sætte fut i de indre varmegrader. Vi har fundet 3 gode bud på jule-yoga i byen til dig her.

Du kender måske følelsen af at sidde og skutte dig på kontoret eller cykle gennem byen helt forkrummet af kulde. Vintervejret gør ikke nødvendigvis noget godt for din krop – især ikke hvis du sidder og spænder unødigt op i nakken, skuldre osv., hvilket jeg i hvert fald selv har tendens til, når jeg fryser. Samtidig er december måned for de flestes vedkommende fuld af gøremål og arrangementer, der stjæler den tid, som måske ellers blev brugt på at komme ned i gear. Tag derfor et par timer ud af juletravlheden og forkæl dig selv med en yogatime, der både strækker, løsner og smidiggør din vintertrætte krop og som samtidig giver dig mentalt overskud og en skøn følelsen af velvære. Byen har masser af gode steder, hvor du kan folde dig ud på måtten, så kast dig endelig ud i det – eller lad dig inspirere af vore 3 bud her:

1. Nalini Yoga på Frederiksberg og Christianshavn

Kast dig ud i hot yoga eller kom helt ned i gear med yin yoga hos Nalini, der tilbyder mange forskellige klasser i deres smukke lokaler på både Frederiksberg og Christianshavn.

1 time koster 150 kr.

2. Pakhus Yoga på Islands Brygge

I de hyggelige og historiske FDB-bygninger på Njalsgade kan du dyrke alt fra hatha og vinyasa til astanga og gravid- og mor baby yoga. Lørdag den 13. december afholder Pakhus Yoga restortiv yoga event, mens der er nytårs event den 30. december.

1 times koster 125 kr. og 3 introklasser kan købes for 150 kr.

3. Yogacentralen på Frederiksberg

Byens meste hjertevarme yoga-sted ligger på Frederiksberg, hvor især Jack Davis er værd at komme – og spise – hos. Yogacentralen afholder nemlig med jævne mellemrum vegetariske og hjemmelavede brunch og middage, som Jack står bag. Gennem december er der mange forskellige yogahold og events – bl.a. disco vinyasa den 31. december, der er et tilbagevendende nytårs event på Yogacentralen.

1 time koster 125 kr.

 

Solshilsner og hundestræk fra

Ditte