TUSIND TAK FOR I GÅR!

0
337

Tusind tak for en dejlig kærlighedsfest i går – vi er overvældede over den positive opmærksomhed og glæder os til at holde flere events for jer til næste år.

IMG_9576

Vi bliver nødt til at fremhæve de fantastiske sangerinder, som kom og underholdt os med hver deres dejlige musik:

KATINKA – som med sin fine ukulele, silkebløde stemme og ærlige tekster tryllebandt os alle sammen. Hun spiller i aften på Operaen, denne gang med fuldt band. Det er en opfordring at tage derud!

SIGNE TRYLLE – som sparkede festen i gang med sin skønne, dansable tunes, som ledte tankerne hen på de største og bedste sangerinder fra 80erne – blot med et unikt og opdateret twist.

Og som en overraskelse oplevede vi Gustav Hansen byde velkommen med sin geniale opførsel af Dan Turéll digtet, Velkommen. Stor tak til dig også!

Vi skal også takke vores fantastiske sponsorer, som var så søde at donerer gavekort til vores gæster:

NEIGHBOURHOOD

WEDOFOOD

ESSEN TAKE-AWAY

IRMA

JACOBSEN BRYG

L’OREAL

HASHTAG UKENDT

THE DONUT SHOP

ISTID

– og tak til ZEPPELIN BAR for at lægge lokaler og stille op med de sødeste bartender!

Var du én af de heldige, som vandt et gavekort, må du rigtig gerne maile et billede til os, når du gør brug af det. Vi er jo nysgerrig på, hvordan din oplevelse er, og det er vores læsere sikkert også 🙂

Husk også, at vi er åbne for forslag til, hvad vi skal skrive om her på sitet – så send os endelig gode bud, så kigger vi på det.

SIDST MEN IKKE MINDST skal vi takke dig, der var med – det er så fedt, at du var der, det er vi så taknemmlige over! Kærlighed til dig! 

Vi er glade – trætte, men glade – og vi ser rigtig meget frem til 2015, hvor vi har flere spændende tiltag at præsentere for jer.

Masser af kærlighed til jer alle.

Kærlig hilsen

LoveCopenhagen

Christoffer, Maria, Ditte og Louise

PS. Så er der nogen af jer, der gerne vil bede om opskriften på pebernødderne fra i går (tak, det tager jeg som et kompliment 🙂 ). Den kommer her:

Pebernødder a la Lagkagehuset:

250 g smør

250 g sukker

1 tsk. stødt ingefær

1 tsk. kanel

1 tsk. hvid peber

1 tsk. kardemomme

1 tsk. bagepulver

1 tsk. natron

1 dl piskefløde

500 g mel

Smør og sukker piskes sammen med en el-mikser, til sukkeret er pisket godt ud. Piskefløden piskes i (laveste hastighed i starten). Bland krydderier, bagepulver og natron i melet og rør det så i dejen, til du har en nogenlunde fast dej. Ælt det sammen med hænderne. Tril dejen ud i pølser, ca. på tykkelse med en lillefinger. Skær dem i små stykker (ca. 1 cm.) lange og tryk dem let sammen i toppen. Sæt på bageplader – de flyder ikke meget ud, så de kan sættes nogenlunde tæt. Bages i ca. 10 minutter (kun ca. 7-8 minutter i min ovn ved almindelig varme) ved 200 grader, de skal ikke blive alt for brune – og pas på at de ikke får for meget under bunden.

Jeg fordoblede opskriften og endte med ca. 700 pebernødder. Haps!

Opskriften er i øvrigt tyvstjålet fra denne blog: Newyorker by Heart.