Interview med Kellermensch

0
406
Kellermensch
På Northside var vi så heldige at stå i første række til Kellermensch’s koncert på Rød Scene om fredagen. Kellermensch er efterhånden kendt som et af Danmarks bedste livebands med hele syv musikere på scenen, som hver især spæder til til festen på hver deres unikke facon. Vi har taget en snak med bandet om koncerten på Northside, og ikke mindst om deres udlandsplaner – står vi til at miste Danmarks Bedste Liveband?

LC: Hvordan var det at spille på Northside? Er det forskel på det jyske og det københavnske publikum? 

Kellermensch: Det var en rigtig god oplevelse. På trods af, at vi spillede samtidig med The National, var der rigtig mange mennesker, der virkelig gav den gas.
Jeg synes egentlig ikke, der er den store forskel på det jyske og det københavnske publikum.

LC: Hvordan er jeres Tyskland-eventyr gået indtil videre?
Kellermensch: Vi var på en lille Tysklands turné sidste efterår. Det var dejligt at se, at folk ikke havde glemt os på trods af, at vi havde været væk i over fem år. Derudover er vores seneste album, “Goliath”‘, blevet taget rigtig godt imod i de tyske medier.

LC: Hvad er planerne i den nærmeste fremtid? 
Kellermensch: Der er planer om endnu en Tysklands-turné til efteråret. Udover det har vi forskellige festivaler i løbet af sommeren. Det glæder vi os rigtig meget til.
Vi er også så småt begyndt at skrive sange til vores næste album, så der ikke igen går så langt tid i mellem udgivelserne. Lige for tiden fokuserer vi mest på Danmark og Tyskland, men det er ikke udelukket, at vi på et tidspunkt vender tilbage til England, hvor vi tidligere har turneret en del.

cof