Jacobsen Bryg: Dark Lager anmeldelse

0
343

Sponsoret indlæg!

Til vores Københavnerhyldest fest i december blev vi forkælet af Jacobsens Bryg med fine og meget store flasker øl, som alle gæster fik med hjem i deres goodiebag. Vi fik selv mulighed for at teste én af flaskerne, og her er vores dom:

IMG_9875

Ditte:
Øllen har en snert af øllebrød over sig smagsmæssigt – det er en sød og feminin mørk øl, som nok mest er til dem, der normalt ikke kan lide mørk øl. Den er et godt sted at starte, hvis man gerne vil prøve lidt mere af den slags øl.

Marie:
Jeg er personligt mere til pilsner, så for mig er det en lager med smag. Den har noget bitterhed og friskhed over sig.

Sara:
Det er en behagelig øl, den smager ikke af for meget. Den har ikke så meget eftersmag, som man måske kunne ønske sig. Jeg ville ikke kunne drikke en hel øl, der bliver den for sød, men et enkelt glas er dejligt.

Louise:
Min yndlingsøl er Ale nr. 16, og denne her lægger sig faktisk lidt op ad, hvilket er meget positivt for mig. Jeg ville aldrig turde at vælge en dark lager, men efter at jeg har smagt denne, tror jeg faktisk godt, at jeg tør. Den er i hvert fald god, fordi den ikke er for tung – der er masser af smag for pengene, uden at det bliver for tung en affære.

Anne:
Den er let og afbalanceret, ikke for tung – og så ville jeg sagtens kunne drikke mere end et glas. Jeg er lige som de andre mest til lysere øl, men dette er en god øl at starte på, som Ditte også siger. Et godt valg til dem, der normalt ikke går efter mørke øl.

IMG_9876

Jacobsen Bryg har lavet 11 specialøl på 70 cl, og du kan læse mere om dem her!