Juletip: Personlig kunst på Vesterbro

0
335
Mangler du en sidste gave – eller vil du forkæle dig selv? Her kommer et juletip: Kig forbi Haderslevsgade på Vesterbro, hvor Bine JoMo Studio har pop-up studie og sælger værker fra sin serie, Tales of Nostalgia. Måske har du set hendes plakater i livsstilsmagasinerne – der er i hvert fald ingen tvivl om, at dette er en både god og smuk investering her sidst på året.

BineJoMo Studio juletip BineJoMo Studio juletip BineJoMo Studio juletip

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Af Louise Taarnhøj

Juletip! BineJoMo Studio er et multidisciplinært kunst- og designbureau, der har leg og mennesket i centrum. At skabe fortællinger ved at forene det melankolske med humorens frigørende energi, krydret med en finurlig streg er, hvad BiniJoMo forsøger at fange i sine illustrationer.

Serien, Tales of Nostalgia, tager alle udgangspunkt i livets mange faser og udfordringer, der bliver til minder. Billederne omhandler meneskers erindringer, der som oftest ikke kun er fra livets højdepunkter, men det er de små sjove, gode og svære glimt fra et levet liv.

En anden serie, som også sælges i den lille pop-up kælderbutik er Finur – fra det uperfekte og forunderlige liv. Nogle ret fine stregtegniner, som har så meget stemning og historie, at jeg blev helt hypnotiseret, da jeg stod og kiggede på det sidste lørdag.

Mangler du en fin gave til en kær eller til dig selv, så kan jeg som et lille juletip anbefale at kigge forbi denne pop-up shop på Haderslevsgade 12.

Glædelig fredag

Louise T

 

Om BineJoMo Studio:

BineJoMo Studio Er Et Kreativt Design Bureau I København. Ved Helhedstænkning Og Samskabelse I Designprocesserne, Skaber Vi Stærke, Autentiske Og Bærerdygtige Brands Og Historier Som Skærper Dig Eller Din Virksomheds Visuelle Budskaber.

Studiernes hoveddesigner, er Bine Jo Mortensen, har både en Master i Visual Design fra Det Kongelige Kunstakademi i København og en Master of Visual Culture, Art History, fra Københavns Universitet. Så med to mestre, et kreativt sind og en masse markedsføringserfaring, er det en fantastisk kombination til at fremstille bæredygtige designløsninger til alle grene. BineJoMo Studio laver projekter inden for indretningsdesign, designrådgivning, grafik, emballage og digitalt design. Studiet er baseret på forskning, nysgerrighed, divergerende tænkning, humor, analytiske færdigheder og kærligheden til at udvikle nye koncepter, produkter og ideer til alle slags filialer, privatpersoner, NGO’er, små og store virksomheder.

BineJoMo Studio juletip
BineJoMo Studio juletip