KAJ – din ven i solen

2
441
For nylig opdagede jeg et nyt sted i København. Min yndlingsbeskæftigelse faktisk. Det gør mig så uendeligt glad helt indeni, når jeg oplever nye sider og vinkler af vores dejlige by, og så er København bare ekstra lækker i godt vejr.

Og når vejret er godt, så har jeg fundet endnu et perfekt sted i København; Kaj – din ven i solen.
Stedet beskrives af dem selv som et sted med “kærlighed og solskinsmusik” – og det synes jeg faktisk passer helt perfekt. Som nævnt kendte jeg det ikke i forvejen, men min kollega, en ægte amarikaner, kendte det selvfølgelig, og en skøn torsdags-solskinsdag cyklede vi fra arbejdet på Amager Strandvej, forbi Christiania og ud til Hal C ved Holmen, hvor der allerede bugnede af glade mennesker, musik og lækre drinks.

Kaj – din ven i solen er ikke et nyt sted, men det er nyt for mig, og derfor vil jeg selvfølgelig bringe budskabet videre. For her emmer af kærlighed og solskinsmusik, og man kan ikke undgå at blive glad i låget af alle de skønne, forskellige mennesker, der er samlet her. Musikken er god, der er fint med siddepladser (både ude i bådene og på “land”), øl, vin og drinks i lange baner og lækker loungemusik.

HVIS jeg skal komme med en enkelt lille anke, så er det, at man ikke kan få Aperol Spritz (!) Sommerdrikken ud over dem alle. Om det er med vilje eller ej, havde det sat prikken over i’et.

Find Kaj – din ven i solen lige her: Hal C, Arsenalvej 6, 1436 Kbh. K

Jeg håber, vi ses 😉 Ha’ en dejlig onsdag.

/Nathalie

 

2 COMMENTS

Comments are closed.