onsdag, september 21, 2022
HomeBydeleKaj - Din ven i solen rykker til Nordhavn

Kaj – Din ven i solen rykker til Nordhavn

En af Københavns ubestridt bedste og mest besøgte torsdagsbarer Kaj – din ven i solen flytter til Nordhavn. Torsdagsbaren som normalt holder til på Christianshavn ved Hal C, rykker nemlig til Nordhavn ved Orientkaj i august.

 

Af Louise Bro

I efterhånden ganske mange år har du hver torsdag i sommermånederne (i hvert fald når vejret var godt) kunne nyde kærlighed og solskinsmusik på den lille kaj foran Hal C på Christianshavn. Men nu rykker Kaj – din ven i solen teltpælene op og rykker til Nordhavn i august måned.

Stemningen bliver uden tvivl lige så god, som den altid har været. Og efterom du stadig har udsigt til vand, så er det spændende at se om festen stadig er lige så god. Men mon ikke den er det. Kaj disker altid op med musik fra gode DJ’s, iskolde drinks, og er i det hele taget bare med til at gøre din torsdag ekstra dejlig.

Kaj - din ven i solen flytter til Nordhavn

Udsigt til Kærlighedskanalen skiftes ud med Øresund

Nu skifter Kaj – din ven i solen dog udsigten ud. I stedet for at danse med udsigt til kærlighedskanalen på Christianshavn, får torsdagsbaren i stedet udsigt til Øresund.

Hvis du skal besøge Kaj – Din ven i solen på deres nye spot, kan du tage Metroen og havnebussen direkte til OrientKaj. Der er også en nyopført cykelsti, der kører direkte til pladsen. Så hvis du ved en fejl tager forgæves til Christianshavn, kan du nemt komme hen til Kajs nye lokation på den anden siden af havnen.

Læs mere om Kaj – din ven i solen på Facebook, hvor du også altid kan holde øje med datoer for den næste torsdagsbar. Det er dog kun i sommermånederne, og hvis vejret er godt – så skynd dig til Nordhavn mens sommersolen stadig brager fra en skyfri himmel, så du kan nå de sidste omgange af byens bedste torsdagsbar.

Love Copenhagen
Love Copenhagenhttp://Lovecopenhagen.com
Louise Bro Pedersen. Creative Planner på et digitalt bureau. Elsker København, men er slet ikke københavner - oprindelig fra smilets by. Danser når alle ser det, griner alt for højt, knuselsker koncerter, festivaler, lækker mad, gode drinks, vand, windsurfing, og min cykel.
RELATED ARTICLES

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Tilmeld dig vores ugentlige nyhedsbrev - fyldt med lækre sager og inspiration til alt det, der sker i København.

Mest læste