Kaj – Din ven i solen rykker til Nordhavn

0
426
Kaj - din ven i solen

En af Københavns ubestridt bedste og mest besøgte torsdagsbarer Kaj – din ven i solen flytter til Nordhavn. Torsdagsbaren som normalt holder til på Christianshavn ved Hal C, rykker nemlig til Nordhavn ved Orientkaj i august.

 

Af Louise Bro

Opdatering: Kaj er rykket tilbage til Christianhavn, læs mere om Kaj – din ven i solen her.

I efterhånden ganske mange år har du hver torsdag i sommermånederne (i hvert fald når vejret var godt) kunne nyde kærlighed og solskinsmusik på den lille kaj foran Hal C på Christianshavn. Men nu rykker Kaj – din ven i solen teltpælene op og rykker til Nordhavn i august måned.

Stemningen bliver uden tvivl lige så god, som den altid har været. Og eftersom du stadig har udsigt til vand, så er det spændende at se om festen stadig er lige så god. Men mon ikke den er det. Kaj disker altid op med musik fra gode DJ’s, iskolde drinks, og er i det hele taget bare med til at gøre din torsdag ekstra dejlig.

Kaj - din ven i solen flytter til Nordhavn

Udsigt til Kærlighedskanalen skiftes ud med Øresund

Nu skifter Kaj – din ven i solen dog udsigten ud. I stedet for at danse med udsigt til kærlighedskanalen på Christianshavn, får torsdagsbaren i stedet udsigt til Øresund.

Hvis du skal besøge Kaj – Din ven i solen på deres nye spot, kan du tage Metroen og havnebussen direkte til OrientKaj. Der er også en nyopført cykelsti, der kører direkte til pladsen. Så hvis du ved en fejl tager forgæves til Christianshavn, kan du nemt komme hen til Kajs nye lokation på den anden siden af havnen.

Læs mere om Kaj – din ven i solen på Facebook, hvor du også altid kan holde øje med datoer for den næste torsdagsbar. Det er dog kun i sommermånederne, og hvis vejret er godt – så skynd dig til Nordhavn mens sommersolen stadig brager fra en skyfri himmel, så du kan nå de sidste omgange af byens bedste torsdagsbar.