Cecilie von Haffner | Københavnersnuden #426

0
613
Cecilie von Haffner

Ugens Københavnersnude er indretningsansvarlig på BaneGaarden, Cecilie von Haffner. Cecilie er uddannet grafisk designer fra Danmarks Designskole, vild med genbrug og upcycling og ses ofte med et stykke værktøj i hånden, iført kedeldragt. DIY-type fra top til tå! Hun har to drenge på 8 og 11 år, er kæreste med Steen og elsker vores hovedstad. Mød hendes København her.

LC: Hvad har du gang i, i øjeblikket?
CVH: Jeg har lige nydt sommeren, primært på loppemarkeder rundt i landet og ellers med min nye dyksav i hånden – jeg har nemlig lige bygget et havemøbel-sæt til mig selv og alle, der kommer på besøg. Nu er jeg tilbage på BaneGaarden, hvor jeg er i fuld gang med en masse spændende indretningsprojekter både inde og ude. Udover at arbejde på BaneGaarden indretter jeg for private som konsulent (se mere på @our_favorite_spot) 

LC: Hvor bor du?
CVH: Ydre Østerbro i min mormor gamle rækkehus, som er et af de indretningsprojekter, jeg er mest stolt af. 

LC: Hvor går du tur?
CVH: De fleste af mine skridt og ture samler jeg sammen på BaneGaarden, men ellers er jeg ret begejstret for at tage mine børn med på tur til Svanemøllen Havn. 

LC: Hvor drikker du kaffe?
CVH: Det er jo nemt, PERRON på BaneGaarden – som jeg har indrettet 😉 Ellers er der dejlig kaffe og god stemning på Gotland på Østerbrogade, som åbnede midt under corona-nedlukning. De er virkelig seje, kender alle de lokale og behandler alle dejligt – jeg møder altid nogle, jeg kender dernede; det er ret magisk med sådan nogle steder. 

LC: Hvor spiser du?
CVH: Jeg har næsten lige været på OMAR på Refsnæsgade, og nøj, hvor de altså bare leverer en god aften derinde. Mad, vin, betjening, det hele er godt! Det er faktisk ikke så tit, jeg spiser ude, jeg er ret begejstret for at lave mad derhjemme, som jeg kan spise med gode venner i min have. 

LC: Hvor fester du?
CVH: Fester? Øh, jeg går som regel omkuld kl. 22.30, men hver sommer holder jeg en kæmpe fest i min have for alle mine dejlige venner – der kan jeg godt trække den til 02.30, hvis altså vi hører 80’er-pop eller Barry White.

LC: Hvor inspireres du?
CVH: På Instagram, særligt kan jeg godt lide at følge med i indretningen på byens butikker og restauranter. Og så ved mine venner og kæreste godt, at hvis de ser noget, der er hyggeligt, pænt, sjovt eller spændende – så skal de tage et billede til mig. Det hele samles på en måde i mit hoved, på et moodboard på øverste etage, og på et tidspunkt kan det være, det kommer ud gennem mine hænder. 

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
CVH: Det er faktisk helt uden pis, det er BaneGaarden. Jeg elsker at komme på arbejde, tidligt om morgenen, hvor her ikke er et øje. Jeg tjekker, om blomsterne er vandet, ser om alt ser ud, som det skal, og drikker mig en kop kaffe, mens den grønne oase vågner sammen med mig. Det er nærmest et lille hul herude, hvor trafiklarm og anden støj ikke når ned, og det er virkelig et dejligt sted at få lov at bruge så meget tid. 

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
CVH: På en cykeltur i sidste uge, gennem byen, hvor vi smed mine to børn op i ladet på en Christianiacykel og tog hele turen fra ydre Østerbro og ind gennem byen mod Reffen. Havnebussen ville ikke have cyklen med, men det var faktisk bare dejligt – for så fik vi hele turen og så alle bydelene, som ændrede sig for øjnene af os, for hvert tramp i pedalerne. Dér var jeg lykkelig – og forelsket.  

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
CVH: Min indflytterfest, hvor der stod 40 cykler pakket i min indkørsel, musikken spillede højt, naboerne syntes, det hele var hyggeligt, og mine venner var fantastiske gæster til en fest, jeg aldrig glemmer. 

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
CVH: Med to drenge på 8 og 11 år må det være skatebanen på Reffen, hvor de voksne kan nyde en kold øl og se de små brænde krudt af. Og så er der jo god mad lige om hjørnet! 

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
CVH: Mere vild natur. Flere bede, flere blomster, flere rabatter, der får lov at vokse vildt. Flere områder hvor folk kan have køkkenhaver – kom nu! 

LC: Dit soundtrack til byen?
CVH: Phlake – 10 feet 

 

Tusind tak, fordi du ville dele dit København med os, Cecilie!

GOD SØNDAG!