Kind Of Opera inviterer til en magisk musikforestilling for børn

0
404
Kompagniet Kind Of Opera inviterer til en magisk musikforestilling for børn på KU.BE på Frederiksberg i vinterferien. I forestillingen møder vi drengen Jacob og den dag et stort eventyr begynder, da han møder en magisk guldfisk. Fisken kan opfylde alle de ønsker, Jacob og hans familie har – men hvornår har man nok? Tag med på Jacobs eventyr og få en sjov, rørende og anderledes musikalsk oplevelse som familie.

Hovedkarakteren Jacob og hans familie bor tæt på havet under et gammelt træ. En dag fanger Jacob en helt særlig fisk. Den kigger på ham med sine store øjne og bønfalder ham: “Smid mig tilbage i vandet, og jeg skal opfylde dine ønsker.” Jacob sætter fisken ud i vandet igen, og fisken gør, som den lovede. Men for hvert ønske, der går i opfyldelse, vil Jacob og hans familie bare have mere… og mere vil have mere. Indtil fisken pludselig ser helt svag og bleg ud. Og er det ikke også som om, havet bliver mere og mere oprørt?

Værket ‘Guld!’ er skabt af den hollandske komponist Leonard Evers og librettist Flora Verbrugge tilbage i 2012. De blev inspireret af Brødrene Grimms eventyr om Fiskeren og hans kone og satte tekst og musik i en nutidig kontekst. Musikken er skabt for en slagtøjsspiller og en sanger. I forestillingen kan man opleve, hvordan slagtøj af alverdens slags og stemmer kan forvandle sig til både Jacob og hans familie, fisken, havet og verden omkring dem.

Guld! En musikforestilling for børn (fra 4 år)
Spilleperiode: 15.-20. februar 2022 kl. 11.00
Sted: KU.BE, Dirch Passers Allé 4, 2000 Frederiksberg
Pris: 190/100 kr – Billetter kan købes på Billetto.dk

Forestillingen varer cirka 45 minutter uden pause. Forældre og bedsteforældre er også velkomne!

Om Kind Of Opera

Kind Of Opera er et projektbaseret operakompagni, som til daglig ledes
af iscenesætter Selma Mongelard og producent Trine Heide. Kind Of Opera arbejder med udgangspunkt i operaklassikerne med et ønske om at bearbejde materialet, så det stiller sig til rådighed for en ny generations verdens- og kunstsyn. Forestillingerne ender måske derfor i helt andre former og farver, end originalværkerne dikterer, selvom kernen forbliver den samme. Kind Of Opera skaber også ny opera og performance koncerter og arbejder med specifikke projekter, der er målrettet børn og unges møde med operaens verden.