Københavns første sne

0
316

Så skete det – sneen faldt, og sikke den faldt. Et 5-10 centimeter tykt lag har lagt sig over byens gader og stræder, dog flottest og hvidest i parkerne.

Søndermarken

Jeg gik en tur i Søndermarken og i Frederiksberg Have. Og jeg ved ikke helt, hvad jeg havde troet, men jeg havde forventet en tyst, hvid verden for enden af Vesterbrogade. Men sådan var det ikke – tværtimod. Københavnere i alle aldre har tørstet efter sneen, så kælkebakkerne var tætpakket med forældre og børn – og alle de andre – der susede af sted. Grinede. Snakkede. Nød søndagen. Og sneen. Og hinanden. Og jeg – jeg nød dem. Deres susen. Deres latter. Deres stemmer! Den tyste, hvide verden var i stedet en hvinende, frydefuld legesøndag. Af den allerbedste slags. Inge, tak for gåturen – det var perfekt! Og til alle jer andre. Glædelig sne – nyd den, mens den stadig er hvid 🙂 / Anne

Folk i underskud for kælk
Flere folk i underskud for kælk - det ligner næsten en lift ude til højre ...
Leg, latter og glæde
Idyl
Sneen dækker mine fødder - så er det vinter