Kom til Copenhagen Rosé Festival 23. og 24. juni

0
174
Sommer, sol, glade mennesker, sprøde toner og iskold rosé – nedtællingen til Københavns største roséfest er skudt igang! Fredag d. 23. og lørdag d. 24. juni slår Copenhagen Rosé Festival atter dørene op til to oplevelsesrige dage i roséens tegn, når festivalen indtager The Plant i København.


Af Louise Taarnhøj

Copenhagen Rosé Festival 2023

Fredag d. 23. og lørdag d. 24. juni kan du komme til roséfestival i København og møde alt, hvad Danmark kan byde på af importører og forhandlere af rosévin!

Det er delt op sådan, at du køber billet til to timer, hvor du får 10 poletter med. Her kan du så smage 10 forskellige roséer – og du kan altid købe flere poletter, for der er rigtig, rigtig, rigtig mange vin at smage!

Hver session varer i to timer, hvor du kan gå på opdagelse i roséens verden, både inde og ude i The Plants mere end 1000 imponerende kvadratmeter. Nyd de gyldne dråber i sommersolen i gårdhaven, mens den lille sult bliver stillet, og de sprøde toner fra festivalens DJs fylder de ikoniske lokaler ved Kløvermarken i København.

Copenhagen Rosé Festival er for alle, der elsker rosé, og er en oplagt mulighed for at skyde rosé-sæsonen i gang på bedste manér. I løbet af festivalen vil det være muligt at smage sig igennem nye som gamle favoritter fra de mange vinudstillere, som tilsammen vil have mere end hundrede forskellige rosévine med.

Køb din billet her. 

Copenhagen Rosé Festival 2023