Kom til GoBoat Pride Koncert på vandet

0
367
Tirsdag den 17. august afholder GoBoat og Teglværket sammen med Copenhagen 2021 Pride Koncert på Vandet. Kunstnerne er fra LGBT+ miljøet. Scenen flyder på vandet, mens tilskuerne både kan se med fra vandet i GoBoats og fra Teglværkets strand. Kunstnerne er Freja Kirk, CryBaby og Betty Bitschlap. Billetter kan købes nu.

For første gang afholdes en koncert på vandet i forbindelse med Pride i København. Det er corona-venligt og passer godt ind i år med EuroGames og World Pride. Der er to måder at nyde det fabelagtige show på. Koncertgængerne kan købe GoBoat-billet til festlighederne, hvor man sidder i båden og nyder underholdningen eller købe en billet for at se det hele fra Teglværkets hyggelige palmestrand.

Scenen ligger på vandet i Teglholmskanalen i Sydhavnen. Man starter oplevelsen ved at sejle fra Islands Brygge til Teglholmskanalen. Ved ankomst fortøjes bådene til wires spændt over kanalen. Herfra ligger man stille og roligt på vandet, så man kan se scenen. GoBoat sejler gæster til land, når man skal bruge et toilet. Efter koncerten sejler men retur til Islands Brygge. Køber man billet til Teglværkets strand, kan man se over bådene til den flydende scene og nyde palmehyggen.

LBGT+ kunstnere

Underholdning er der nok af ved Pride på Vandet. Freja Kirk er det ene hovednavn. Freja Kirk sætter alle menneskers kamp for finde sig til rette på spidsen. Til rette i sin krop, til rette med sit køn, til rette med sine venner, til rette med sin sorg, til rette med sit begær. Lyt med, når hun optræder på vandet. Patrick Spiegelberg under sit kunstnernavn ”CryBaby” det andet hovednavn. CryBabys musik er intim med kant men alligevel poppet. Drag queen Betty Bitschlap tager en dobbeltrolle på sig som konferencier og performer. Hun sørger for at binde showet sammen og har lovet at sparke gang i festen.

Anders Mørck, co-founder og CEO af GoBoat siger:

”Vi er ellevilde med Pride på Vandet. Tak til Copenhagen 2021 for at ville samarbejde med os. Tak til kunsterne for at ville optræde. I GoBoat ønsker vi, at alle kan nyde friheden på vandet. Medlemmer af LBGT+-miljøet og Pride-organisationer har i mange år kæmpet for den generelle frihed, som miljøet har ret til. Vi er stolte af at kunne bidrage bare en lille smule gennem samarbejdet. Vi håber at se en masse festklædte mennesker til koncerten, tirsdag den 17. august fra kl. 16.00.”

GoBoat støtter Copenhagen 2021 økonomisk som ”Community Supporter”.

Sikkerhed og hygge

Når man afholder en koncert af denne størrelse på vandet, skal man tænke sikkerhed og det praktiske med. Alle gæster bliver instrueret i at sejle en GoBoat og i trafikreglerne på vandet. GoBoat har flere hjælpebåde ude for at hjælpe og sikre, at alt foregår efter retningslinjerne. Der er redningsveste i alle både. I foråret testede den danske bådudlejning setup’et med wires over Teglholmkanalen med stor succes – ikke mindst takket været By & Havn, Politiet, Wonderful Copenhagen og de dygtige medarbejdere og samarbejdspartneren Rezet.

I tilfælde af regn eller dårligt vejr afholdes koncerten indendørs hos Teglværket. Man får besked ca. 24 timer før koncerten. Hver gruppe får desuden ét gavekort på én time til en sejltur i 2021 som plaster på såret.

Men det bliver selvfølgelig godt vejr. Når man stævner ud, får man drikkevarer med fra opstartsvirksomheden DrinkDansk og alkoholfrie øl fra Tuborg. Derudover får man de klassiske Skipper Piber fra Cloetta og chips fra Seaman. Derudover får man Sparkling Tea fra den danske Sparking Tea Company. Alle der har tilkøbt en sandwich fra danske Gorms Pizza, får udleveret maden ved afgang. Har man købt billet ved Teglværket, kan man købe drikkevarer mv. i Teglværkets bar.

Billetter er nu til salg.

Om GoBoat

Siden 2014 har oplevelsesvirksomheden GoBoat sendt gæster på vandet, både nationalt og internationalt. Kernen er udlejning af mindre solcelledrevne picnicbåde, der er grønne og bæredygtige, og hvor livsstil, kvalitetstid og dansk design er vigtige nøgleord. GoBoat er dog mere end blot en udlejningsservice. GoBoat skaber unikke helhedsoplevelser og uforglemmelige minder i trygge og komfortable rammer med et højt serviceniveau i fokus. Med en mission om at gøre vandet mere tilgængeligt for alle, er ambitionerne for den danske oplevelsesvirksomhed store, og ønsket om at sprede den maritime livsstil fortsætter.

Læs mere om GoBoat på goboat.dk.