Kom til Madland Festival 2021

0
311
Gårdbesøg, folkeråd, høstfest og grønne filmoplevelser: Madland Festival 2021 går i luften med mangfoldigt madpolitisk program.

Pressemeddelelse

Efter et års corona-pause er madfestivaler, folkemøder og andre spændende formater endelig tilbage i sensommerkalenderen i stor stil. Dem understøtter Madland Festival i år ved at lancere et kurateret madpolitisk program, der peger på både egne og andres events i madfestival-landskabet.

Festivalprogrammet lanceres i dag med en lang række spændende events – og mange flere på vej. Alle byder ind med inspirerende perspektiver på hver deres madpolitiske agenda; fra byudvikling til regenerativt jordbrug, en mere etisk tilgang til havet og dyreproduktion og meget mere.

“Vi glæder os helt vildt til at tage del i festivalsæsonen. Mere end nogensinde er det nødvendigt at samle nysgerrige og videbegærlige madborgere og madprofessionelle om en madpolitisk dagsorden. Vi ser det som vores opgave at give overblik over og støtte op om de madfolk, der arbejder for at gentænke vores madsystem, og som vil inspirere og uddanne andre til at gøre det samme. Landets madfestivaler giver anledning til skønne madoplevelser, men de giver også en platform, hvor vi kan engagere og begejstre til undren, kritisk stillingtagen – og vigtigst af alt handling,” siger Madlands stifter Marie Sainabou Jeng.

Læs mere om Madland her.