Kom til Pride-fest på Zoku Rooftop

0
146
Kom til Pride fest på Zoku Rooftop den 12. august

Lørdag den 12. august inviterer Zoku alle – fra LGTBQ+ miljøet til allierede – til Pride-fest på deres rooftop terrasse med udsigt ud over nattehilmen. En aften hvor du kan se frem til at danse natten lang til søde vinyltoner fra DJ-gruppen Sweet & Rowdy, og nyde forfriskende og farverige drikkevarer.

 

Gør dig klar til at danse natten lang med live DJ’s Sweet & Rowdy, som vil spille de fedeste numre på viny den 12. august på Zoku Rooftop. I anledning af Copenhagen Pride skyder Zoku den farverige uge i gang med en helt særlig udgave af deres Rooftop Party Series. På deres tagterrasse på toppen af Amager kan du starte lørdagsfesten i regnbuefarvernes skær. Og forkæle dig selv med lækre godbidder og særlige drinks, som vil få dig til at føle dig helt forfrisket og klar til at feste videre.

 

Rainbow Runway

I Zokus unikke drivhus på toppen af Amager venter der desuden en overraskelse, som vil bringe dig i den helt rette stemning – nemlig en Rainbow Runwayinstallation. Det helt perfekte bagtæppe til en festlig aften og billede i Copenhagen Prides navn.

Kom til Pride fest på Zoku Rooftop den 12. august

Zoku er måske ikke et sted, du måske lige ville tænke på at søge hen for at feste. Men det bør du. Og nu har du en god grund til at lægge et smut forbi og se deres dejlige rooftop. Zoku har nemlig skabt en ny kategori i hotelbranchen: Som en fleksibel hybrid mellem hjem og kontor blander de smarte lofts med fælles sociale rum. De kombinerer et hotels tjenester med et blomstrende fællesskab, der giver dig nem adgang til det lokale sociale liv.

På Zoku kan du bo, arbejde, slappe af og socialisere med andre – samtidig med at du kommer tættere på byen. Og lørdag den 12. august kan du også feste natten lang.

Gratis adgang for alle

Der er gratis adgang til Pride-festen den 12. august, men adgang sker efter først-til-mølle-princippet, så det er her du skal varme op, og ikke vente alt for længe med at dukke.

Hvornår: Lørdag den 12. august 2023
Tid: 17:00-22:00
Hvor: Zoku Copenhagen, Amagerfælledvej 108, 2300 København S

Læs mere om lørdagens Pride-fest her.