LÆKRE SANDWICH PÅ AMAGER

0
398

Jeg elsker at opdage nye steder. Og nu har jeg fundet endnu et sted på Amager. Det er et sandwichsted, der sælger lækre sandwich og gryderetter, hvor der er kælet for råvarerne. Der er mad til alle – også hvis du er til vegetarisk, vegansk eller glutenfri mad.

Det er et stykke tid siden, at jeg var på vej til gratis koncert med Allan Olsen, der spillede på Christianshavn. En fantastisk koncert, en fantastisk hverdagsaften. Jeg elsker at opleve noget en hverdagsaften, da jeg ofte oplever, at de er reserveret til weekenden. Det behøves de slet ikke. På vej til Christianshavn kørte jeg forbi et sandwich-sted, der så interessant ud. Jeg havde tidligere kørt forbi og tænkt, at det skulle jeg prøve, da der altid duftede så dejligt, og så var der altid mange mennesker, der gik ud og ind. Altid et godt tegn.

Denne aften stoppede jeg op ved Amagerbrogade 13, satte cyklen og begyndte at læse menukortet. Til min egen overraskelse så var grunden til den dejlige duft de hjemmebagte brød. Jeg elsker, når stederne selv bager deres brød – det smager altså bare bedre! Så jeg fandt hurtigt ud af, at jeg skulle prøve en sandwich med det hjemmebagte og hjemmeduftende brød.

Sandwich-baren hedder Foodie og byder både på gryderetter samt kød- og vegetarsandwich. Jeg valgte en sandwich med advocado og mozzarella og en juice med æble, ingefær og mynthe, som var stedets egen opskrift. Super lækkert. Der er også noget for dig, hvis du er til vegetarisk, vegansk eller glutenfri mad. Du kan også finde Foodie på Facebook. Der er en hyggelig atmosfære, og nogle søde ekspedienter, der giver sig god tid til at lave din sandwich.

Hvor: Foodie på Amagerbrogade 13, 2300 København S eller Jagtvej 133, 2200 København N. Hvornår: Mandag – fredag fra kl. 11.00 til 21.00 og lørdag – søndag fra kl. 12.00 til 21.00. Pris: 45 – 85 kr.

mynte æble og ingefær drik foodie amager udenfor

foodie menukort amager foodie amager

I kan godt glæde jer til noget lækkert.

/Maria