Reptile Youth & Abby Portner

0
328

I morgen aften spiller Reptile Youth en helt unik koncert på Bremen i København. Men det er ikke en helt almindelig koncert (hvis man overhovedet kan tale om en ‘almindelig koncert’ med Reptile Youth). Mads Damsgaard Kristensen har nemlig teamet op med kunstneren, Abbey Portner, som har produceret et helt unikt scenedesign med tilhørende video til koncerten.

Om samarbejdet med Reptile Youth fortæller Abby Portner:

Hver gang jeg skal lave nyt indhold eller videoer til et band eller individuelle kunstnere, forsøger jeg at kombinere min æstetik med bandets personlighed og stil. Det er altid en god udfordring. Til de her koncerter tror jeg, at de ekstreme forskelle mellem klimaerne og de steder, hvor vi begge bor, er et godt sted at starte. Varmen, vandet, stranden og ørkenen i LA kombineret med de mere blå-grønne, kolde farver og den jordnære ‘vibe’ i Danmark er meget interessant for mig. Bandmedlemmernes varme og deres måde at arbejde på har også indflydelse på mig.

Abigail Portner er billedkunstner, filmmager, stop-motion animator, set designer og kostumemager. Hun er vel nok mest kendt for sit samarbejde med Animal Collective, som hun har arbejdet sammen med siden hendes bror, David Portner var med til at starte bandet i deres teenage år. Derudover har hun designet skateboards for Alien Workshop og dukker for Jim Henson Studios, og så har hun lige lavet en performance med John Cale på Whitney Museum i New York. Hun har med andre ord bevæget sig i flere forskellige spektre siden hun blev uddannet fra Parsons School of Designs i New York. Se mere om Abby Portners arbejde på hendes hjemmeside lige her.

Reptile Youth har netop udgivet singlen ‘Away’ fra EP’en af samme navn, der udkommer den 8. juni. Til koncerterne vil man kunne opleve alle de nye numre samt gamle Reptile Youth numre.

Se mere om eventet på Facebook her – og køb billetter her.

Reptile 2