LoveCopenhagen Event præsenterer: Signe Trylle

0
338

Vi fejrer København og alle dens skønne mennesker og steder onsdag den 10. december på Zeppelin Bar. Her kan du blandt andet opleve den smukke, danske sangerinde, Signe Trylle. Vi har talt med hende om at være sangerinde i København – og naturligvis hvor man finder inspiration i den pulserende storby.

LC: Kan du fortælle lidt om dine oplevelser som sangerinde og sangskriver?
– Jeg er på mange måder vokset op i en stortromme med min storebror Jacob Smedegaard, som også er en del af Signe trylle og tilblivelse af tekst og musik. Vores far er trommeslager for blandt andre CV. Jørgensen, og som børn var vi har altid været med rundt til diverse koncerter og festivaller. I alt for store cowboyjakker, strithår og med vat i bh’en. Jeg har altid sunget og skrevet små historier på dansk – og det bliver jeg ved med!

LC: Hvad er den fedeste koncert, du har spillet i København?
– Den fedeste koncert er uden tvivl i VESS -Vesterbro showroom i Oehlenschlægersgade 36, hvor jeg spillede i forsommeren. Det var en af de første gange, vi skulle præsentere vores numre. Alle, der var der , betød og betyder noget for mig, og det var en stor oplevelse at stå helt tæt på og synge.

LC: Hvad er dit yndlingsted i København?
– Mit yndlingssted er, som for mange – de gode gamle søer i København. De har har det hele… Hønen og ægget, kaffen, kærligheds historier, ro og larm, flagermus og udsigt til solen og ikke mindst månen.

Du kan lytte til Signes musik her!

Og se også denne skønne video til nummere, Langt væk:

Vil du opleve Signe Trylle live ganske gratis, så skynd dig at sende en mail til: info@lovecopenhagen.com – så kommer vi dig på gæstelisten. Tjek også eventet på Facebook ud her!