Lupo: Ny restaurant med hjemmelavet pasta på Frederiksberg

0
225

Til august slår den nye restaurant Lupo dørene op for første gang. En italiensk restaurant med hjemmelavet pasta, som får til huse midt på Frederiksberg med Madklubben Frederiksberg som nabo. Målsætningen er at skabe en uformel oplevelse med italienske køkkendyder i højsædet.

 

Til august er Madklubben klar til slå dørene op for endnu en ny restaurant. Den har fået navnet Lupo, temaet er italiensk, og du kan derfor se frem til hjemmelavet pasta og masser af autentiske retter.

Fotocredit: Sofie Hvidtved

Autentisk italiensk menukort

Pastamaskinen er allerede i fuld sving på Lupo, som start/medio august åbner dørene på
Solbjergvej 8 på Frederiksberg. Det bliver nemlig et af de klare omdrejningspunkter på den nye restaurant, der bliver nabo til Frederiksberg Centeret og CBS.

Menuen består af lige dele klassiske italienske snacks som coppa, burrata og vitello tonnato samt en række pastaretter. Derudover finder du altid både større kød- og fiskeretter på tavlen, som skifter meget jævnligt. Fælles for hele kortet er, at alt er lavet med respekt for autentiske italienske tilberedningsmetoder og opskrifter. For at opnå den lokale neighbourhood vibe, er planen også, at menuen skifter jævnligt, så det altid er interessant for de lokale at komme en tur forbi Lupo.

Nyd aftensolen fra den 15. august

Bag restauranten står Madklubben, som længe har drømt om at åbne en italiensk neighbourhoodrestaurant på Frederiksberg.

”Vi håber på at skabe en gedigen lokal vibe på restauranten. Et sted, der emmer af det liv, som både familier og studerende giver til området. Og så er Frederiksberg jo også et sted, hvor kvaliteten generelt er i højsædet. Det bærer menukortet også i den grad præg af med vores hjemmelavede pasta og vores tavleretter, der skifter alt efter sæson,” fortæller Anders Aagaard, ejer af Madklubben.

Fotocredit: Sofie Hvidtved

Restauranten ligger, med sin åbne placering, perfekt, i forhold til at du stadig kan nå at nyde aftensolen, inden sommeren går på hæld. Lokalerne rummer 80 pladser indenfor og ca. 40 udendørs.

Håndværkerne går i gang med byggeprocessen hen over sommeren, og restauranten forventes derfor at åbne dørene i starten af august. Men du kan allerede nu booke bord fra d. 15. august på Lupo.dk.

Lupo åbner den 15. august på Solbjergvej 8 på Frederiksberg.