Det sker i København | JULI 2023

0
292

Der er ingen agurktid i København i sommerferien. Tværtimod sker der utroligt meget, som du kan glæde dig til. Her har vi samlet alt det, du skal opleve i juli måned i København.

 

30. JUNI – 9. JULI: Copenhagen Jazz Festival

Et af de helt store højdepunkter for alle jazz-elskere er Copenhagen Jazz Festival, som finder sted på lokationer over hele byen. Der er både koncerter, du skal betale for og en masse gratis koncerter, som du kan nyde i det dejlige sommervejr.

2. JULI: Jazz på Copenhill

CopenHill inviterer til en festlig dag og aften med koncert på landets fedeste rooftop bar. Fra toppen har du én af de bedste udsigter over København. Nina Stark Kvartet spiller op og sørger for fede jazz-vibes. Baren har åbent for vin og cocktails, og der er ligeledes mulighed for at købe mad.

2.-30. JULI: Gratis koncerter på Nemoland

Hver eneste søndag i løbet af sommeren er der gratis koncert på Nemolad på staden. Søndagskoncerterne på Nemoland er noget af det hyggeligste, du kan foretage dig på en sommersøndag i København. Den 2. juli er der jazz parade med Daimi og Wonderbrazz, og ellers kan du de næste søndag opleve Dicte, Oh Land, Thomas Høffding Lo og mange flere.

5.-9. JULI: Ruby and Friends

Den Røde Plads på Nørrebro kommer til at danne rammerne om den helt nye festival, Ruby and Friends, som finder sted fra den 5.-9. juli. Ruby and Friends er en bitesize boutique-festival, som er søsat med formålet at skabe en festival, der hylder progressiv og ambitiøs musik, så du kommer med garanti til at opleve kunstnere, som du ikke støder på hver dag.

5.-9. JULI: Copenhagen Summer Dance på Ofelia Beach

Copenhagen Summer Dance er en af Københavns helt store sommertraditioner på Ofelia Plads. Programmet bliver igen i år spækket med smukke danseforestillinger og nye spændende, gratis initiativer som dansefilm under nattehimmelen, yoga og Gaga-træning samt drinks i baren!

6.-27. JULI: Torsdag på Taget

Nyd sommeren på Glyptotekets tagterrasse, når de gentager succesen og inviterer til Torsdag på taget. Hver eneste torsdag i juli kan du tage dine venner med til læskende drikke, lækre snacks og skiftende indslag i uformelle rammer med en uovertruffen udsigt over København.

7.-28. JULI: DJ på Level Six Rooftop

Vi har tidligere lavet en guide med de 10 bedste rooftop barer i København, en af dem er Level Six på toppen af Scandic Hotel ved Nørreport. Hver fredag hele sommeren kan du nyde en drink fra tagterrassen hos Level Six, mens deres faste DJ gør stemningen endnu bedre med lyden af funky deep house musik, med et twist af jazz. Live musikken spiller fra kl. 16 og frem til midnat.

8.-29. JULI: Beach Party på Halvandet

3 lørdage fra 8. juli til den 29. juli kan du nyde de fedeste danserytmer som de kendes fra Beach Parties i Mexico spillet af Danmarks bedste DJs på Halvandet. De spiller op i Strandteltet, hvor du kan danse i sandet med vennerne fra den sene eftermiddag og frem til solnedgang.

7.-29. JULI: Sol over Guldbergsgade

Det legendarisk Nørrebro-spillested RUST afholder i samarbejde med deres naboer i Doomsday Deli Sol over Guldbergsgade. Arrangementet – der byder på drinks og mad, mens udvalgte DJ’s spiller solen ned – foregår på gaden foran RUST, hver fredag og lørdag i ugerne 27–33 fra kl. 16.00 til 22.00. Efter kl. 22.00, når solen er gået ned, kan du fortsætte festen indendørs på Conga Bar, som holder åbent indtil kl. 02.00.

13. og 27. JULI: Torsdagsbar på toppen af Rundetårn

Hver anden torsdag i sommerferien forvandles Topkiosken på Rundetårn til en hyggelig torsdagsbar med drinks, loungestemning, Observatorie-åbent og 360-graders udsigt over København.

16., 23. og 30. JULI: Film på Plænen i Tivoli

Tre søndage i juli kan du slå dig ned i en liggestol med et tæppe, en kold drink og en snack og se en god film på plænen i Tivoli. Temaet er danske film, og programmet er et mix af nyere danske filmklassikere, derfor kan du den 16. juli se Rose, Italiensk for Begyndere den 23. og Druk den 30. juli. Filmen starter kl. 20.00. 

28.-29. JULI: Carpark Festival

Oplev det nyeste og mest interessante musik og kunst fra det danske vækstlag! Glæd dig til en urban festival på grænsen mellem Frederiksberg og Nørrebro i rå omgivelser under Bispeengbuen!

 

Husk at gemme linket, så du altid kan tjekke ind, og ser hvad der sker. Vi opdaterer løbende med nye events, så du har det fulde overblik, når du mangler inspiration til events i byen.