Madklubben åbner på Frederiksberg

1
344
Madklubben åbnede på Frederiksberg i går, og i torsdags var vi inviteret ud og prøvesmage deres menu, som har samme koncept som de andre restauranter, men nu er pakket ind i en frederiksbergsk version med stuk, høje paneler, kunst på væggene og ikke mindst en venlig og opmærksom, diskret servering.

I den smukke stationsbygning på Frederiksberg, der har den perfekte beliggenhed i smørhullet mellem Frederiksberg Centret, metrostationen og CBS, er Madklubben rykket ind. Og hvor der er nye restauranter, kan du for det meste finde Lovecopenhagen teamet, og i torsdags var vi så heldige at besøge den nye madklub som nogle af de første. Den succesfulde kæde har taget bydelen med i indretningen af restauranten, for det er som at træde ind i en smuk herskabslejlighed på Frederiksberg med højt til loftet, stuk, farverig kunst på de hvide vægge og de klassiske y-stole i lyst træ. Enkelt, stilrent og pænt.

Ellers er konceptet som man kender (og elsker) det fra de andre restauranter; lækkert mad hvor der er noget til enhver smag – til priser, der i dén grad er til at betale. På Madklubben Frederiksberg er der nemlig 3 retter for 200 kr., men skal du have en let bid mad inden biografen eller er du bare ikke så sulten, så kan du også sagtens få en eller to retter for henholdsvis 100 og 150 kr. Som de andre restauranter så er der selvfølgelig også et tillæg på enkelte af retterne. Du kan se menukortet her.

Af forretter kan du både vælge mellem fisk, suppe og kødretter, så der er rig mulighed for, at du finder noget, som du kan lide. Vi prøvede blandt andet rørt tatar med salat, vinaigrette og sprødt rugbrød, som var virkelig lækker, men også perfekt i størrelsen, da retten hverken er for lille eller for stor og passer derfor til en to- eller tre retters middag. Krabben med rygeost, agurk, dild og radise kan også varmt anbefales.

Madklubben Frederiksberg Madklubben Frederiksberg

Til hovedret er der også noget for enhver smag, og du kan blandt andet vælge mellem en lækker kalvefrikasse, den klassiske mørbrad med grove fritter og bearnaise, en god, solid burger med chipotle-mayo, en saftfuld rib-eye til kødelskeren eller grillet tun. Vi smagte grillet tun, der kom med avocado, friséesalat, spinat, koriander, grillet lime og soya/sesamdressing, hvilket var en himmelsk kombination af syrlige og søde smage. Til hovedretten kan du vælge tilbehør til den nette sum af 35 kr pr. stk, og her kan du eksempelvis få de klassiske fritter, grøn salat, grillet broccoli eller knuste, cremede kartofler med smør. Især sidstnævnte var virkelig lækkert.

Madklubben FrederiksbergMadklubben Frederiksberg

Til dessert, ej at forglemme, kan du vælge mellem syndig chokolademousse, syrlig passionsfrugtsorbet med vaniljefromage eller sød sundae med marengs og rødgrød. Er du til det søde, syrlige eller syndige, så er der noget for dig. Alle tre desserter var virkelig lækre, og vi havde svært ved at vælge!

Vi gik mætte og glade derfra efter en skøn aften med lækker mad, god vin samt god og opmærksom service, og vi kan varmt anbefale alle madglade københavnere at lægge turen forbi Madklubbens nyeste skud på stammen på Frederiksberg.

1 COMMENT

Comments are closed.