Malene Brøchner | Københavnersnuden #50

1
351

Designer Malene Brøchner står bag et af vores yndlingstøjmærker, Best Behavior – og nu forkæler hun danskerne med endnu et skønt tøjmærke, nemlig Mallow, som henvender sig til drenge mellem 4-14 år.  Malene er vokset op i Hørsholm  men føler sig som en ægte københavner. “Jeg elsker virkelig byen og alt, hvad den kan byde på, deltager ofte i arrangementer og føler mig priviligeret over at bo i en storby, der er ren, hvor jeg kan cykle rundt til alt, hvad jeg skal, og hvor der er så meget grønt,” fortæller hun. Vi er super glade for, at Malene vil være vores københavnersnude i denne uge. Læs om hendes København lige her.

Hygge og grill på Bryggen
Hygge og grill på Bryggen

LC: Hvor bor du?
MB: I et kollektiv på Kristianiagde på Østerbro.

LC: Hvor går du tur?
MB: På Østre Anlæg, ved søerne og på Kastellet.

LC: Hvor drikker du kaffe?
MB: På Riccos i Ryesgade – og en masse cafeer på Nørrebro.

LC: Hvor spiser du?
MB: På LêLê for enden af Sortedamsdoseringen, Foodie på Amagerbrogade og rigtig meget på Nørrebros mange forskellige caféer.

Forældrebesøg
Forældrebesøg

LC: Hvor fester du?
MB: KB18 i Kødbyen. De spiller elektronisk musik, som er min præference. Derudover elsker jeg private fester.

LC: Hvor inspireres du?
MB: I mit værksted på Amager og på Nørrebro. Mennesker på Nørrebro og Vesterbro inspirerer mig også rigtig meget.

LC: Hvad er dit yndlingssted i København?
MB: Nørrebro er mit yndlingsområde i byen. Jeg har boet der i 2 år, men er også glad for mit kollektiv på Østerbro, selvom jeg ville ønske det lå på Nørrebro 🙂 Af specifikke steder elsker jeg Knippelsbro. Jeg elsker at stå midt på broen og kigge til hver side over den smukke havn og de fine ting, der er bygget. Uanset om vejret er godt, eller det øser ned og er gråvejr, så er synet fra Knippelsbro altid smukt. Dér går det altid op for mig, at jeg elsker min by.  Jeg er også meget glad for Amager strand. Der går jeg ned i mine frokostpauser på varme sommerdage.

LC: Hvor har du sidst følt dig forelsket i København?
MB: Hver dag, når jeg cykler gennem byen faktisk. Jeg tænker tit over det.

Loppemarked i byen
Loppemarked i byen

LC: Hvad er dit bedste minde om København?
MB: Der er jo sindsygt mange 🙂 Jeg har boet her i snart 20 år. Jeg havde mange gode minder fra mit gamle kontor/værksted på Baggesensgade i hjertet af Nørrebro. Byture, der har trukket ud til lyse morgentimer, fester- har holdt mange selv, uendelige cafétimer, restaurantbesøg, Distortion , Best Behavior Pop Up shop events, hvor vi møder masser københavnere. Best Behavior er meget et københavnerbrand i det hele taget. Loppemarkeder i de spæde forårsdage. Grillaftener i min vens kolonihave på Amager. Utallige drinks på kantsten til alle byens festivaller, Gayprides, osv. Min ven Casper har en butik på Nørrebro, BauBau, hvor vi tit hænger ud.

Malene og vennen, Casper, som ejer BauBau
Malene og vennen, Casper, som ejer BauBau

LC: Din anbefaling til den bedste oplevelse i København?
MB: Distortion, loppemarkeder, Kødbyen, Papirøen, Finderskeepers, hvis man vil shoppe københavnerkunst og smykker.

LC: Selvom København er fantastisk, har du nu mulighed for at tilføje den ene ting, som du synes, byen mangler – hvad er det?
MB: Nogle gange kan københavnere godt lære lidt af folk i eksempelvis Berlin. De er lidt mere down to earth, hvor københavnere kan blive lidt arty farty til tider. Selvom der også er masser af seje, afslappede typer også. Jeg kunne godt savne flere gå-i-byen steder med afslappet stemning for folk over 30, hvor man kan danse til forskelligt musik, men altid vidste, der var en god dj og et godt crowd.

Distortion
Distortion

Tusind tak fordi du ville dele dit København med os, Malene.

Følg Mallow og Best Behavior på Facebook, hvis du vil vide mere om, hvad designerne går og laver.

RIGTIG GOD SØNDAG!

1 COMMENT

Comments are closed.