OKAY FUNKY // UHØRT

0
377

Vi er gået minutiøst igennem Uhørts fremragende program og fundet frem til tre bands, som vi især vil anbefale. Vi har taget en snak med de tre bands om deres koncert på Uhørt, deres forhold til festivalen, og hvad de selv skal opleve på årets Uhørt Festival. Tredje og sidste band i rækken er: OKAY FUNKY.

Det er virkelig svært at trække tre acts ud af et program på 40, når nu de alle sammen lader til at være interessante og seværdige. Men vi har alligevel strammet os an og valgt tre ud, som vi alle sammen er enige om kan noget helt unikt, hvad enten det er den hårdere rockmusik, festlige dansemusik eller humoristiske popmusik. De tre bands elsker vi af forskellige årsager, og du kan møde det tredje lige her:

OKAY FUNKY

 Det er søndag, jeg har tømmermænd, og jeg sidder i Store Vega, hvor AOK afholder deres årlige prisuddeling. Jeg har lige spist mig kvalmende mæt i cupcakes og bland-selv-slik, som er det, der bliver serveret til eventet, og jeg prøver ihærdigt at skylde det ned med champagne. Jeg har det skidt. Men pludselig bliver jeg hevet ud af min sukker- og alkorus og op på stiletterne; Okay Funky er gået på scenen, og de gør det umuligt at sidde ned. Efter et kvarter forlader de scenen – jeg har det stadig skidt, men lover mig selv, at næste gang Okay Funky spiller i nærheden af mig, så skal jeg være der og stå dér forrest og klappe og danse. Så det skal jeg på Uhørt på fredag. Men først vil jeg høre, hvad Tresselt og OK Preston fra Okay Funky har at sige om festivalen: 

Hvem er I, og hvad kan man forvente af jeres koncert på Uhørt?
Tresselt: Vi er et DJ- og producerkollektiv bestående af BIZ, Linus E, Tresselt og jeg selv Tresselt. Vi laver elektronisk bass musik og blander det med genrer fra hele verden – en hel del af vores inspiration kommer bl.a. fra Afrika.

Har I besøgt Uhørt før?
OK Preston: Nej, der er desværre ingen af os, som har været på Uhørt tidligere. Derfor er det fedt, at vi er på årets program, så vi kan komme og få tjekket festivalen ud. Og vi glæder os til at indtage den store scene på pladsen!

Hvad synes I om festivalen?
OK Preston: Nu har hverken jeg eller de tre andre været der, men konceptet er fedt, Københavns svar på Spot. Et sted, hvor ny musik kan blive præsenteret.

Hvem skal I selv opleve på festivalen?
OK Preston: Jeg skal lige have læst ordenligt op på programmet, der er en hel del bands, jeg ikke kender, men det er jo også en del af det sjove! Jeg håber på, at jeg kan nå at se Rest In Beats tidligere på fredagen.

Hvis man kan lide jeres koncert, hvordan kan man så få mere af jeres musik?
Tresselt: Vi smider løbende friske remixes og tunes op på vores soundcloud, så følg med dér. Og så arbejder vi på vores næste EP, som forhåbenligt bliver klar til at udkomme senere i år på Emil Lange’s nye label, DONE music.

Fang OKAY FUNKY på Tak Rock Scenen, fredag kl. 22.50-23.20.

Det var vores tre bedste anbefalinger til Uhørt festivalen, som løber af stablen på fredag. Som sagt er det nærmest umuligt at pille kun få bands ud af et lineup på 40 bands, som alle sammen tilsyneladende har en hel del at byde på. Derfor skal du nok bare møde op, når festivalen starter – og først gå hjem, når det hele slutter igen.

Rigtig god festival.

/Louise