Mer’ vin – Bar’vin

0
231

Der er vist ikke nogen, der er i tvivl om, at vi er to, der elsker vin! Mmmm – et glas køligt hvidvin på en varm sommerdag eller måske på en lun og solrig forårsdag. Det er da til at blive glad i låget af. Og hvis man ovenikøbet kan finde et sted, hvor det er sjovt og hyggeligt at hænge ud, mens man drikker sin vin – så er det lykken!

For et par uger siden, hvor solen skinnede, var jeg ude og købe jakkesæt med min kæreste. Og det er noget, som man kan blive lidt tørstig af, så efter vi havde fået købt to fantastiske jakkesæt hos Herrernes Magasin (må jeg lige skyde min varmeste anbefaling efter denne übercool og classy herrebutik på Nørregade med det samme – den er simpelthen et besøg værd, om man skal købe eller bare inspireres), vendte vi snuden mod Bar’vin, der ligger på Skindergade lige ved Caféteatret. Her sad vi og nød udsigten til alle de glade københavnere og turister, der gik forbi; på vej hjem fra en dejlig bytur, på vej ud og købe rulleskøjter i den superseje rulleskøjtebuti,k Mills, lige på den anden side af gaden, eller måske bare ude og nyde vejret, som os selv.

Her sad vi udenfor og nød et køligt glas super lækker hvidvin sammen med charcuteri og ost! Mums. Og det var fantastisk. Jeg kommer igen! Og igen – det er jeg sikker på! Det er simpelthen et af byens bedste steder at sidde og betragte bylivet på! Absolut! Og så er der en virkelig sød og venlig og hjælpsom betjening! Og virkelig virkelig god vin – virkelig! Og noget helt fantastisk charcuteri og ost! Alt i alt – en perfekt pakke på en solrig forårsdag! Tak Bar’vin! I var lige, hvad jeg havde brug for! / Anne

Barvin indenfor
Barvin indenfor
Barvin indenfor
Barvin indenfor
Dejlig kølig hvidvin i solen
Dejlig kølig hvidvin i solen
Dejlig kølig hvidvin i solen
Dejlig kølig hvidvin i solen
Charcuteri ved servering
Charcuteri ved servering
Charcuteri efter 5 minutter
Charcuteri efter 5 minutter
Dejlig dejlig ost
Dejlig dejlig ost

 

 

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here