Meyers morgenløb vender tilbage på fredag

0
169

For otte år siden inviterede Meyers for første gang til morgenløb fra bageriet på Gammel Kongevej, hvor turen én gang om måneden gik gennem Frederiksberg Have og sluttede med kaffe og morgenbrød. Sidste år måtte løbet holde pause, mens Meyers Bageri blev renoveret, men nu vender Meyers morgenløb tilbage. 

 

”Da vi for første gang inviterede til morgenløb en fredag kl. 7, havde vi tænkt, at der måske ville dukke 20 overfriske løbertyper op – men der kom over 400!”, fortæller Claus Meyer, der ofte løber med selv:

”Vi blev fuldstændig bidt af den gode energi, så løbet blev til en fast tradition. Alle, der havde lyst, kunne snøre løbeskoene og opleve Frederiksberg vågne sammen med os – uanset alder eller form.

Derfor er vi glade for igen at kunne skyde weekenden i gang på den bedst mulige måde med fællesskab, røde kinder og lidt godt fra bageriet”.

Snør løbeskoene og nyd varm kaffe og nybagt brød Meyers Bageri

Morgenløbet starter fredag kl. 7 fra Meyers Bageri på Gammel Kongevej, og derfra går turen gennem Frederiksberg Have på en rute af ca. 5 km. Når løberne er tilbage, byder køkkenet traditionen tro på nybagt brød og en kop varm kaffe – og i dagens anledning skruer Meyers ekstra op for forplejningen.

Fremover inviterer Meyers til morgenløb den sidste fredag i hver måned kl. 7 fra bageriet på Gammel Kongevej. Alle er velkomne, og tilmelding er ikke nødvendig. 

Hvad: Meyers morgenløb – med kaffe og brød bagefter
Hvor: Meyers Bageri, Gammel Kongevej 107
Hvornår: Fredag 25. august kl. 7 – og den sidste fredag hver måned: 29.9., 27.10., 24.11. etc.
Hvor meget: Gratis