Musikquiz på Meyers Deli

0
414
Meyers Deli musikquiz
Meyers Deli lancerer nu en række arrangementer med både talks og musikquiz og dertilhørende mad. Første arrangement løber af stablet allerede på tirsdag, hvor årets første musikquiz finder sted – med selveste Nikolaj Koppel i front sammen med Lars Hjortshøj.

 

Af Louise Taarnhøj

 

Sidste søndag var jeg forbi Meyers Deli på Frederiksberg for at drikke en kop kaffe – og jeg faldt over en flyer i baren, som fortalte om nogle af de events, der er planlagt den kommende tid. Og dagen efter lå der en pressemeddelelse i min indbakke om selvsamme arrangementer. Hurra, for det er den slags, jeg elsker!

Denne tirsdag afvikles den første af en række musikquizzer, styret med hård hånd af Nikolaj Koppel, som ved hvert arrangement får selskab af en musikkyndig hjælpevært – denne tirsdag Lars Hjortshøj.

I quizzen stilles der spørgsmål som: Hvad farve var ubåden i The Beatles’ hit fra 1966?, Hvem har lavet albummey, When we fall asleep, where do you go?, og Hvornår udkom sangen Wannabe af Spice Girls?

Jeg har lagt mærke til, at events og arrangementer ikke er noget nyt hos Meyers – men jeg savner faktisk lidt et arrangement som en uformel musikquiz, hvor alle kan være med. Nogle af de quizzer, jeg har støvet op rundt omkring i byen, har været med virkelig etablerede hold bestående af musikere og musikjournalister. Her har man jo ikke en chance, og spørgsmålene er så svære, at det bliver kedeligt for en semi-dygtig musikbruger som mig.

Det er ikke til at vide, om det samme sker på tirsdag i delien på Gammel Kongevej, men under alle omstændigheder tager jeg derned med kampgejst, glæde og en let fornemmelse af, at det kommer til at blive en fremragende aften i godt selskab og i smukke rammer.

”I Meyers Deli vil vi gerne styrke de sociale fællesskaber omkring den gode mad. Der sker noget helt særligt, når vi både rykker og spiser sammen. Jeg tror, at det giver gæsterne lidt af den hygge, man forbinder med f.eks. familiemiddage,” siger Ida Grønlykke, projektleder i Meyers Deli, og uddyber:

”Det nye koncept med musikquizaftener, hvor Nikolaj Koppel og en række kendte gæsteværter byder indenfor, er kun et af mange events, hvor vi hylder fællesskab og god mad, og skaber nye, sjove, skæve og vedkommende rum, hvor folk på tværs af alder, køn og kultur kan mødes.”

Det koster 175 kr. at deltage, men det er til gengæld er det inklusiv middag. Læs mere her.

Meyers Deli musikquiz